TORSDAG 7. APRIL 2005

Holan fant seg endelig ny klubb:
SIGNERTE FOR EIDSVÅG!

(Hordaland) Så sent som i juni 2004 imponerte Ben Holan alle i regionen med sitt storspill mot Malvik FK 2 og Byneset. Holan lå lenge i toppen av "Årets spiller" og hadde titalls tilbud fra klubber oppover i divisjonshierarkiet.

Så skulle skolegang og damebekjentskaper sette en umiddelbar stopp for videre fremganger. Kombinasjonen trakk Holan til Hordaland, hvor hans navn og rykte ikke var like vidt og stort som i Trøndelag. Etter flere prøvespill med 3. og 4. divisjonsklubber uten å bli tilbudt kontrakt, la Holan støvlene på hylla høsten 2004, før han fant dem frem igjen denne våren.

Satser på opprykk til 4. divisjon
Holan selv sier Eidsvåg på mange områder kan minne om IL Tempo. Sterkt satsende og med mange kvalitetsspillere.

- Eidsvåg er en rik 5. divisjonsklubb fra et lite sted mellom Bergen sentrum og Åsane. Til sommeren bygger de kunstgressbane der, noe spesielt jeg ser frem til.

Spilte i både Norge, Canada og Israel
23-åringen blir av mange regnet som en fotballnomade, da han har vært innom en hel rekke klubber i mange land. Gjerne bare for noen måneder om gangen. Likevel har han aldri vunnet noe, men det håper han å gjøre noe med denne sesongen.

- Laget er solid og regner med å tilfredsstille styrets mål om opprykk. Vi har blant annet en som spilte for Løv-Ham i fjor. Spissene våre er nok de beste på laget.

IL Tempo ønsker Ben lykke til i sine nye omgivelser og skulle skjebnen igjen føre deg tilbake til byen vi alle er så stolte over og glade i, ja, så vet du hvor du finner oss.

:: Relaterte saker ::
Profil - Ben Holan
Hjemmesidene til Eidsvåg IL

:: Diskusjonsforum ::
Hadde IL Tempo rykket opp med Ben Holan på laget høsten 2004?


Nyheter
05.04.2005
"Trønderfotball 2005" tipper IL Tempo på 2. plass

04.04.2005
Under Lupen #2 Bjørgan 2/Fosen 2

03.04.2005
Steinar gjør ting han ikke kan: del 2

03.04.2005
Over 5000 besøkende

29.03.2005
Ørjan krever fast plass


Forum

Det skjedde