IL Tempo Country Club - et 3 stjerners stjernelag for små og mellomstore idrettsutøvere

   ‹ TORDENTALER: IL Tempo-trener Erik Hoff var godt fornøyd etter seieren. I pausen var han ikke like godt fornøyd. (Foto: IL Tempo PLAY)

 IL Tempo-treneren fnyser av kritikken mot Larsen: – Jeg har aldri fått en pasning fra André, jeg heller!
29/08/16 › IL Tempo-treneren snakker om de to forskjellige omgangene, Larsens pasningsferdigheter, Haugviks myke stemme og gullkampen. Men Jørn Ove Asklunds overgangsdrama nekter han å si noe om.

 

 
 
 
Skrevet av
Erik Eikebrokk
 
 
 
 
 
 

   ‹› LES OGSÅ
   › 5. divisjon avdeling 3 › Tabell og resultater
   › Kalender › Terminliste for IL Tempo 2016

   › Statistikk › IL Tempo-børsen

   ‹› RELATERTE SAKER
   › 28/08/16 › Etter kampen: IL Tempo 3-2 Ørland BK
   › 26/08/16 › Trøndelag Fotballkrets bekrefter: – Semifinalene i Obos Cup skal trekkes!
   › 25/08/16 › IL Tempo klar for semifinale i Obos Cup: Ett av disse lagene blir motstander


(Trondheim) August har vært en måned preget av opp- og nedturer for André Larsen. I bortekampen mot Rissa fikk han skylda for at IL Tempo rotet bort to poeng. Hjemme mot Ørland fikk han æren for at IL Tempo tok tre.

Juvel eller jævel? IL Tempo-trener Erik Hoff er ikke helt ukjent med en slik dikotomi.

  » HUSKER DU?
   Erik Hoff krevde møte med den sportslige ledelsen: – Vi vil satse på Hoff som spiss

Etter seieren over Ørland, der IL Tempo vant 3-2 etter å ha ligget under 0-2 ved pause, var det en avslappet og selvsikker utgave av Erik Hoff som spilte ut sitt dramatiske register overfor lokal og regional presse.

TORDENTALE
– Første omgang vil jeg glemme fortest mulig. Jeg håper jeg aldri får oppleve noe sånt igjen. Det var fryktelig tynn suppe. Personlige feil, holdninger som var skremmende, kjefting.

Første
omgang vil
jeg glemme fortest mulig

I pausen fikk spillerne beskjed om å holde kjeft. Og Hoff bekrefter at det var litt av en tordentale, som IL Tempo PLAY tidligere har beskrevet.

– Det var tydeligvis noe som traff spikeren rett på hodet. En real kjefteskur; spillerne fikk beskjed om å holde kjeft i hele pausen, for så å høre på meg i fem minutter.

JUVEL ELLER JÆVEL?
Effekten var umiddelbar. Med André Larsen i spissen snudde IL Tempo kampen, og vant. Hoff, som selv konkurrerte om å bli «årets poengplukker» med Tor Haakon Bjørgum i forrige tiår, legger seg ikke bort i hvem som scorer målene, så lenge laget vinner.

– Jeg har aldri fått en pasning fra André, jeg heller.

Selv om Larsen var sist på samtlige av IL Tempos scoringer, mener IL Tempo-treneren at snuoperasjonen var et resultat av at laget hevet seg som nettopp dét, som lag.

– Vi stod frem som et lag. Det var et IL Tempo som virkelig viste hva vi er gode for. Ørland ble rett og slett pissa på.

OPERASJON SNUOPERASJON
Da lagene møttes i det omvendte oppgjøret, vant Ørland høyst flatterende 1-0. Hoff innrømmer at det var godt å ta revansj.

– Jeg sitter igjen med en god følelse etter andre omgang. Det å komme tilbake fra 0-2, og en begredelig første omgang, er herlig. Dette er noe vi skal bygge videre på.

Dette er noe
vi skal bygge videre på

Jørn Ove Asklund var tilbake på banen etter å ha vært ute av troppen i to kamper. Fraværet har ført til at gamle rykter om samarbeidsproblemer har blusset opp igjen.

– Om en spiller har noe å ta opp, så regner jeg med at det blir tatt opp.

Forrige lørdag, borte mot Rissa, talte troppen 12 mann. På tirsdag, hjemme mot Rindal, var 19 spillere disponible. Mot Ørland, nå på lørdag, stilte 13 spillere. Hva skjer?

– Det er ingen IL Tempo-spillere som er på proffkontrakt. Det er ikke helt heldig med sånne svingninger, men vi løser det som det kommer. Folk må jobbe, noen må stå over og andre pleier familielivet. Sånn er det i 5. divisjon.

KEEPERKAMP OG GULLKAMP
Bård Haugvik, som mistet førstekeeperplassen etter en vanskelig start på vårsesongen, har i høst vært en av IL Tempos beste spillere. Hoff tror han vet hvorfor.

– Bård bruker mindre tid på Tinder. Om han er førstekeeper har jeg ingen kommentar til. Men fortsetter han å spille så godt blir det vanskelig for Jørgen (Schjølberg) å spille seg inn.

Melhus er nå fem poeng foran IL Tempo, og gullkampen virker avgjort. Hoff avviser likevel at IL Tempo kommer til å prioritere Obos Cup foran serie i tiden fremover.

– Vi tar én kamp av gangen vi. Folk har jo tross alt vært på månen.

For ordens skyld. André Larsen har én målgivende pasning i 2016. Øystein Winsnes var den heldige mottakeren.


---
Følg IL Tempo på Facebook: 

Utviklet av EE33 for IL Tempo