IL Tempo Country Club - et 3 stjerners stjernelag for små og mellomstore idrettsutøvere

   ‹ VINNERTAKTIKKEN. Nesten 60% av spillerne mener høyt press og gjenvinning er den raskeste veien til 4. divisjon. (Grafikk: Erik Eikebrokk)

 Spillerne har evaluert sesongen:
Slik skal opprykket sikres i 2016

14/12/15 Spillerevalueringen viser at spillergruppa var skuffet over å ende på 4. plass i 2015. I 2016 er målet opprykk, og spillerne har klare meninger om hva som må til.

 

 
 
 
Skrevet av
Erik Eikebrokk
 
 
 
 
 
 

   ‹› LES OGSÅ
   › Statistikk › 5. divisjon avdeling 2: Tabell og resultater
   › Aktivitetskalender › IL Tempo-kalender for 2015-sesongen

   ‹› RELATERTE SAKER
   › 12/12/15 › NFF/Fotballkretsen: Avdelingsoppsettet for 2016-sesongen er klart
   › 10/12/15 › IL Tempo-trener Erik Hoff evaluerer spillerprestasjonene i 2015
   › 08/14/14 › IL Tempo-bankett 2015: Vidar Jenssen kåret til "Årets gigant"


(IL Tempo) Tidligere i denne uka ble IL Tempo-spillernes innsats på og utenfor banen i 2015 evaluert av IL Tempo-trener Erik Hoff. Nå er det spillerne selv som løfter evalueringspisken.

Samtlige spillere ble stilt ti spørsmål av forskjellige karakter. Spørsmålene gjaldt blant annet egen prestasjon, medspillernes prestasjoner, forventninger til 2016 og hva IL Tempo må bli bedre på.

2015: SKUFFENDE TABELLPOSISJON, MEN STRÅLENDE JENSSEN

Spillerne ble spurt om de var fornøyd med 4. plassen i 2015. Svaret var både unisont og benektende. Noen av spillerne mente "Årets spiller"-børsen gjenspeilte deres innsats i 2015, mens andre var helt uenige.

Ellers ble Magnus Sandnes' innsats som kaptein vurdert og hvorvidt det var riktig å utnevne Vidar Jenssen som "Årets gigant".2016: ALL IN - OPPRYKK ELLER INGENTING!

Over 70% av spillergruppa mener opprykk og seriemesterskap er det naturlige målet for 2016-sesongen. Ingen mener IL Tempo skal være fornøyd med noe annet enn topp 3-plassering.

I en kombinert kritikk av 2015-sesongen og råd om neste sesong, ble spillerne bedt om å rangere hva som er de viktigste fokusområdene for at målet om opprykk skal bli nådd. Her ble treneren fredet.

Spillerne ble også bedt om å forsterke laget med én tidligere Rosenborg-spiller. Ingen mente det ville være fordelaktig for Rosenborg å forsterke laget med Ola By Rise på keeperplass.HØYT PRESS, BOWLING OG MER ATTITUDE

Mange hadde meninger om formasjon i 2015, men det var få konkrete diskusjoner som gikk på hvordan IL Tempo skulle spille. Nesten 60% av spillergruppa mente at IL Tempo må satse på høyt press og gjenvinning.

På spillermøtet etter sesongslutt etterlyste spillerne flere sosiale aktiviteter. Evalueringen ga spillerne muligheten til å være mer konkret. Fåtallet mente løpeturer i skogen var en god løsning.

Det siste spørsmålet viste at IL Tempo-spillernes selvinnsikt er like ille som før. Gode medspillere og fotballforståelse er ifølge spillerne noe IL Tempo har mer enn nok av.N=22

---

Følg IL Tempo på Facebook: 

Utviklet av EE33 for IL Tempo