IL Tempo Country Club - et 3 stjerners stjernelag for små og mellomstore idrettsutøvere

   ‹ SPILLERSTALLEN 2015. Disse gladguttene utgjorde IL Tempos sportslige apparat i 2015. (Montasje: Erik Eikebrokk)

 Slik evaluerer IL Tempo-trener Erik Hoff spillernes prestasjoner i 2015
10/12/15 Totalt 29 spillere ikledte seg svart puma i 2015. Målsettingen om topp 3 ble ikke nådd; derfor er det naturlig at spillerens prestasjoner settes under lupe for avsløre hvem som sviktet og hvem som leverte i henhold til forventninger.

 

 
 
 
Skrevet av
Erik Eikebrokk
 
 
 
 
 
 

   ‹› LES OGSÅ
   › Statistikk › 5. divisjon avdeling 2: Tabell og resultater
   › Aktivitetskalender › IL Tempo-kalender for 2015-sesongen

   ‹› RELATERTE SAKER
   › 08/14/14 › IL Tempo-bankett 2015: Vidar Jenssen kåret til "Årets gigant"
   › 06/12/15 › TALLENES TALE: 12 av 19 IL Tempo-spillere underpresterte i 2015-sesongen
   › 11/10/15 › Etter kampen: Hommelvik IL 1-0 IL Tempo


(Stubban) Med bruk av x antall analyseprogrammer, excel-ark, Football Manager, kampreferat og egne fordommer, har IL Tempo-trener Erik Hoff vurdert spillernes prestasjoner i 2015 på og utenfor banen.

KEEPERE
1. BÅRD HAUGVIK, 7/10
Bra sesong, har prestert bra over tid. Veldig god på dugnad og en ener på å fortelle historier, spesielt om New York og San Francisco. Håper han kommer til historiens sluttpoeng i løpet av 2016!

2. ERIK HOFF, 8/10
Magisk keeper da!

24. TOR MARTIN OLSEN (bildet), 7/10
Kjempepositivt at han stilte opp som keeperreserve i den ene kampen, men han er et lite stykke unna matchvekta. Så ut som en ballong!

FORSVAR
3. ANDREAS THYGE NIELSEN, 4/10
Mye skadet. Underkjent sesong sportslig sett, men får plusspoeng for synging i heisen i Barcelona. Redder inn sesongen med kraftig overfakturering etter vaskedugnad.

4. VEGAR OLSEN, 5/10
Han er jo stødig som alltid. Forventer mer av han i 2016. Til tross for at han spilte spiss nesten en hel omgang scoret han bare ett mål og har ingen målgivende. Plusspoeng for å stille som speider på Sjetne-kamp.

5. MAGNUS SARHEIM, 2/10
Har årets beste finte. Tofotsdragningene mot Hommelvik var høy klasse. Men er 30 kilo for tung.

6. KETIL THORSØ, 4/10
Dette er hardt å si, men jeg forventer at han i 2016 legger igjen tøflene hjemme og involverer seg mer. Plusspoeng for at faren er på flere kamper enn gutten.

8. VIDAR JENSSEN (bildet), 8/10
Onkel Jenssen er kongen! Scorer stort både på og utenfor banen. Har lært ham bedre å kjenne både i Barcelona og på Lerkendal. Har bestukket treneren gjentatte ganger - det lønner seg.

17. HÅKON HILLER, -
Han er jo ikke på sosiale medier. Har evaluert sesongen hans og sendt ham evalueringen i brevs form.

19. ROBERT PRELLER, 4/10
Kjempeoppmøte på trening, men varierer veldig i kamp. Forventer at han får mer ut av potensialet og leverer oftere på sitt beste.

22. MORTEN SOLEM, 8/10
Hva om Morten Solem blir IL Tempo-spiller på heltid igjen? Det hadde vært artig det.

23. VIDAR GUTTORMSEN, 6/10
Han er litt sånn Doctor Jekyll og Mr Hyde-type. Har mange hatter og baller i lufta hele tiden. Kjempegod på sitt beste, og kjempeirriterende på sitt verste. Veldig stort plusspoeng for treningsleir-initiativet.

27. ODD IVER RØSTAD, 5/10
Spilte bare tre kamper, og holdt på å dø hver gang, men viser at han har hjerte for klubben. Stiller opp når vi trenger han! Håper han blir med mer.

MIDTBANE
7. BRUNO COELHO (bildet), 4/10
Bruno ja. Han var i sitt ess i Barcelona - etter det gikk det bare nedover. Mer er det ikke å si om Bruno. Plusspoeng for treningsoppmøte.

15. ØIVIND STOKLAND, 9/10
Den mest lojale spilleren vi har. Intet sett, intet hørt. Feilfri sesong.

16. EMIL HAUGE, 7/10
Fra januar frem til sommeren var han en stor bidragsyter både på og utenfor banen. Veldig synd at han ble skadet - viktig for IL Tempo at han snarest mulig får på drakta igjen.

18. ÅSMUND NIELSEN, -
Organgutang, puma og gaselle. Hva var det han ikke var i Barcelona? En herlig figur som fikk sesongen ødelagt på grunn av skade. Er på vei tilbake for fullt! Fortsatt ung, vi har mye bra i vente fra den kanten.

20. JOHN JOHNSEN (bildet), 7/10
Maskin! Leverer stort sett i hver kamp. Du vet alltid hva du får med Johnsen på banen. Forventer et knepp opp og en mer målfarlig løpsmaskin i 2016.

21. ØYSTEIN WINSNES, 7/10
Positiv tilvekst til laget. Anvendelig løpsmaskin. Scoret dessverre alle målene sine i pre-season, og ingen da det gjaldt som mest. Er oftere på kamp enn på trening.

26. KRISTIAN SKJETNE, 3/10
Hevder jo at han er IL Tempos Zidane, men jeg ser bare konturene av en sliten Jan Mølby. Neste år?

28. TOR HELGE JOHANSEN, 4/10
En sesong preget av mange skader. Har et enormt uforløst potensiale, kanskje det største i IL Tempo. Hvis han kommer i form har IL Tempo en ny klassespiller på plass i 2016.


30. JØRN OVE ASKLUND, 5/10
Kom inn som en obstanasig kverulant og bedreviter fra Kattem. Men ble en likanes kar etter å ha blitt jekket ned på trening. En kjemperessurs UTENFOR banen, og helt SJEF på - når han gidder!

ANGREP
9. TROND-ERIK SKÅREN, 4/10
En av de jeg hadde store forventninger til før sesongen. Har vært skadeplaget, så jeg tar med de samme forventningene inn i 2016, og håper resultatene kommer da.

10. TOR HAAKON BJØRGUM (bildet), 1/10
Har ett innhopp. Hadde ikke fått spille hvis jeg hadde væt der.

13. MAGNUS SANDNES, 3/10
En av de jeg trodde skulle styre troppene med jernhånd, men føler kanskje at han ikke helt fant rollen sin. Kanskje ble det for mye å både være spiss og kaptein. Om han presterer like bra på banen som han gjør på fest, blir 2016-sesongen en lek!

14. FABIAN ABUEG GOMEZ, 7/10
Sesongen hans var ikke så halvgærn. Og så er han jo en likanes kar som jobber hardt for laget. Litt lite på trening. Kidsa elsker ham - og da gjør jeg det òg!

25. ANDRÉ MARTHINUSSEN LARSEN, 7/10
Hadde skyhøye forventninger da han kom inn i sommer. Presterte bra i de kampene han spilte, men er nødt til å spille flere kamper i 2016. Har herje-potensiale.

29. THOMAS LERVIK, 9/10
En kjempesignering. Den eneste spilleren treneren selv fikk lov til å hente. Med en skadefri Thomas Lervik i hele sesongen hadde IL Tempo vært i 4. divisjon i dag.

33. ERIK EIKEBROKK (bildet), 3/10
Den største utfordringen som en IL Tempo-trener kan ha. Må rendyrkes som spiss og holdes lengst mulig unna egen halvdel. Bør skravle mindre og score mer!

Snitt: 5,26


---
Følg IL Tempo på Facebook: 

Utviklet av EE33 for IL Tempo