IL Tempo Country Club - et 3 stjerners stjernelag for små og mellomstore fotballspillere
» Golf  » 5. div avd 2  » Spillerstall  » #ilTempoTV  » Hall of Fame  » Om IL Tempo  » Kontakt

   ‹ IL TEMPO-STYRET VALGTE Å IRETTESETTE BRUNO COELHO ETTER TIRSDAGENS UTBLÅSNING (Foto: Åsmund "Audio" Nielsen)

» Coelho fikk skriftlig reprimande
15/05/14 › Da alle trodde stormen hadde lagt seg og enda en IL Tempo-kontrovers hadde gått inn i historien som et ubetydelig rusk, feid under teppet, uten reaksjoner fra høyere hold, slo dagens avgjørelse ned som en bombe i IL Tempo-leiren.

››› Skrevet av Erik Eikebrokk › vaneik@c53twve0h_db478742.noFacebook/eikebrokkTwitter@eikebrokk

   ‹› LES OGSÅ
   › 14/05/14 › IL Tempo varsler sterke reaksjoner etter lekkasjer
   › 10/05/14 › Ketil Thorsø mener Håkon Hiller var et opplagt kapteinvalg for IL Tempo
   › 05/05/14 › Håkon Hiller valgt som ny kaptein i IL Tempo for 2014

Tidlig torsdag morgen lusket en tydelig preget Bruno Coelho inn i klubbhuset. Tredagersskjegg, uflidd hår og posete joggeklær bar bud om en spiller tynget av de siste dagers drama.

Det var etter treningen tirsdag at Bruno Coelho brukte sosiale medier til å formidle sin store misnøye med treningskvaliteten og beskrev medspillerne i utvetydige og nedsettende ordelag:

" (...) vil at folk skal hjelpe meg å komme i form igjen, ikke kjøre meg lenger ned »».

Spillergruppa gitt munnkurv
I påvente av det tidlige møtets resultat, forsøkte IL Tempo.no å komme i kontakt med den øvrige spillergruppa, som pleiet sosial omgang med hverandre for å stimulere den lett betente stemningen.

I en kort seanse foran et større pressekorps, kunne alle se at kaptein Håkon Hiller fikk tydelige instrukser fra IL Tempos PR-ansvarlig og alt-mulig-mann Andreas Thyge Nielsen.

" Vi har fått klar beskjed om ikke å prate mer med media denne uken (...) Det er alt jeg kan si.

Etter den korte meldingen, trasket kapteinen videre sammen med resten av spillerne inn i de dype skoger på Byåsen.

Tilbake i klubbhuset samlet Thyge Nielsen det øvrige ekstraordinært innkalte styret, Magnus Sarheim, Erik Eikebrokk og Kent Stian Holmli.

Foran dem stod en tilsynelatende skyldtunget og alvorspreget portugiser.

– Vi måtte reagere sterkt denne gangen
Møtet varte i nærmere 3 timer, og foruten en kort luftepause drøyt midtveis, var det ingenting å se til møtedeltagerne, før Coelho møtte media sammen med Holmli, rett etter tolv.

Etter en kort oppsummering av de siste dagers hendelser, forklarte Holmli hvorfor styret hadde samlet seg:

– Sett i lys av en rekke uheldige episoder de siste årene, har vi denne gangen sett oss nødt til å reagere på en måte som reflekterer alvoret vi ser episoden med.

(...)

– Etter å ha hørt Coelhos forklaring, har vi besluttet å gi spilleren en skriftlig irettesettelse. Irettesettelsen inneholder en seks (6) måneders tentativ disiplinærstraff, som aktiveres om spilleren skulle havne i situasjoner av tilsvarende eller større grad.

Hva slags straff dette eventuelt dreier seg om, og hvilke typer saker dette kan være, ønsket ikke Holmli å utdype.

Oddi Iver Røstad, som også var relativt løsmunnet etter treningen, skal etter det IL Tempo.no kjenner til, ikke ha fått noen form for reaksjon.

Røstad deltok ikke på den sosiale bondingen, noe som satte igang rykter om at også han befant seg i IL Tempos møtelokaler noe Holmli raskt kunne avkrefte.

" Jeg har ingen kommentar til hvorfor Røstad ikke deltar på dagens aktivitet, men det er ikke opprettet verken sak eller reaksjon i hans tilfelle.

Lettet Coelho lover bot og bedring
Etter Holmlis tørre seanse, slapp endelig hovedpersonen selv til. Og det var en tydelig lettet Coelho som ga tre korte svar til et forventningsfult pressekorps.

" Man blir ikke Zlatan fordi om man sutrer til media om treningen. Men man kan sutre om treningen til media om man er Zlatan,"

var Coelhos noe komiske resonnement, på gebrokkent norsk, om sitt eget forestående comeback.

" Det har vært tunge dager, men jeg vil takke familie og venner, og så klart medspillere, for at jeg har kommet meg gjennom det.

" Nå gleder jeg meg bare til å sesongdebutere for IL Tempo - klubben i mitt hjerte!

<3

 

 

Utviklet av IL Tempo for IL Tempo Fotball ved Sheriff Consulting