IL Tempo Country Club - et 3 stjerners stjernelag for små og mellomstore fotballspillere
» Golf  » 5. div avd 2  » Spillerstall  » #ilTempoTV  » Hall of Fame  » Om IL Tempo  » Kontakt

   ‹ ODD IVER RØSTAD OG BRUNO COELHO VAR STERKT MISFORNØYD MED FORRIGE IL TEMPO-TRENING (Foto: Åsmund "Audio" Nielsen)

» Varsler oppvaskmøte etter lekkasje
14/05/14 › IL Tempos trenerapparat kalte onsdag morgen inn til hemmelig hastemøte, etter at flere spillere skal ha gått ut med kritikk mot medspillere, disiplinmangel og treningsopplegg. Klubben varsler sterke reaksjoner!

››› Skrevet av Erik Eikebrokk › vaneik@c53twve0h_db478742.noFacebook/eikebrokkTwitter@eikebrokk

   ‹› LES OGSÅ
   › 10/05/14 › Ketil Thorsø mener Håkon Hiller var et opplagt kapteinvalg for IL Tempo
   › 05/05/14 › Håkon Hiller valgt som ny kaptein i IL Tempo for 2014

IL Tempos mantra hele sesongen har vært viktigheten av kollektivet, av lojalitetsbånd og felles mål. Reaksjonene etter onsdagens krisemøte, mer enn antyder at en eller flere spillere har begått tillitsbrudd.

” Dette er alvorlige brudd på de retningslinjer vi i fellesskap ble enige om før sesongstart. Javisst skal vi ha temperatur, og spillerne har lov til å være misfornøyde, men å bedrive sladrevirksomhet i pressesongen, fremfor øye-til-øye konfrontasjoner i garderoben, er helt uakseptabelt, sier Emil Hauge.

Flere spillere kalt inn på teppet
Det var Bruno Coelho som etter tirsdagens trening uttrykte stor misnøye:

” Vil ikke være moralistisk eller etterpåklok, men jeg likte ikke tendensene på trening idag. Vi er bedre enn som så!

Portugiseren går til og med så langt som å si at medspillerne bryter han ned, fremfor å bygge han opp, i sterk kontrast til de karakteristikker ex-kaptein Ketil Thorsø beskrev spillergruppa med tidligere denne uken »»».

" Etter å ha vært bort i nesten fire uker med skaden vil jeg gjerne at folk skal hjelpe meg å komme i form igjen, ikke kjøre meg lenger ned.

Trenerapparatet skal ha vært svært overrasket over den lille portugiserens raljering, men talsmann Hauge, vil ikke ut med hva misnøyen rundt Coelhos uttalelser dreier seg om.

Portugiseren er likevel ikke den eneste som turer med garderobesladder.

" Det var litt mye bitching på gårsdagens trening. Kjipt å trene på sånne dager, men heldigvis en av de få treningene som har vært sånn, sier Odd Iver Røstad, som dessuten måtte gi seg tidlig grunnet et kranglete kne.

Bekrefter at treningen var under middels
Emil Hauge er helt enig i at treningen var under forventet standard, men måten spillere bryter ut av lojalitetsbåndet på og formidler interne konflikter, irriterer Hauge på det sterkeste.

" Det ble for mye gnål i dag, men det skal vi jobbe med allerede på neste trening.

" Generelt er vi meget godt fornøyd med treningsinnholdet så langt i sesongen, så ett feilskjær tåler vi.

Det er ikke første gang denne sesongen at klubben har måttet gjøre grep for å hindre indre splid. På vårparten ble én spiller frigitt fra videre engasjement med klubben, etter utspill som i stor grad kunne minne mye om Coelhos raserier.

" Det blir helt feil når spillere går ut på denne måten og lager unødvendig drama og negativitet. Det er lett å stå sammen i medgang, men enda viktigere å stå sammen i motgang.

Coelho er trygg - foreløpig
Trener John Johnsen ønsker ikke å kommentere saken utover Hauges innspill, men bekrefter at klubben kommer til å innkalle samtlige spillere til en orientering over de forpliktelser og lojalitetsbånd spillerne har overfor klubben og hverandre.

" Vi kan ikke ha spillere som løper til media for gehør hver gang de er misfornøyde med ett eller annet. Dette må vi rydde opp i før det blir en trend!

Johnsen avviser likevel kategorisk at Coelho er på vei ut.

" Vi tilgir Coelho denne. Han er ny i landet og har fortsatt ikke tilpasset seg norsk kultur og språk.

Den spillende treneren avslutter med å si at ingen spiller er større enn klubben - men hvis spilleren blør nok for navnet som står frempå drakten, kan det hende navnet som står bak på drakten, også blir husket en gang.

 

 

Utviklet av IL Tempo for IL Tempo Fotball ved Sheriff Consulting