IL Tempo Country Club - et 3 stjerners stjernelag for små og mellomstore fotballspillere
» Golf  » 5. div avd 2  » Spillerstall  » #ilTempoTV  » Hall of Fame  » Om IL Tempo  » Kontakt

   ‹ BILLIG SMIGER IKKE NOK. KETIL THORSØ MÅ SE PÅ AT JOHN JOHNSEN SKYTER MED LØSKRUTT (Alle foto: Åsmund "Audio" Nielsen)

» – Ønsker Hiller alt det beste!
10/05/14 › Søndag 27. april var foreløpig siste gang Ketil Thorsø, som IL Tempo-kaptein, ledet troppene sine først ut av spillertunnelen på Romolslia. Nøyaktig én uke etterpå, ble en ny IL Tempo-æra innledet.

››› Skrevet av Erik Eikebrokk › vaneik@c53twve0h_db478742.noFacebook/eikebrokkTwitter@eikebrokk

   ‹› LES OGSÅ
   › 05/05/14 › Håkon Hiller valgt som ny kaptein i IL Tempo for 2014

Etter tre år med kapteinsbindet på armen, var det usikkerhet knyttet til hvordan Thorsø kom til å reagere på å miste bindet. Usikkerheten skulle vise seg overflødig.

” Det har vært en utrolig ære å få være kaptein for verdens beste 5. divisjonslag i tre år, og det er med stolthet jeg overleverer bindet videre til Håkon Hiller!

Har imponert på backplass
Thorsø har imponert på venstrebacken så langt inn i sesongen, noe som ikke var en selvfølgelighet etter vårens treningskamper. Odd Iver Røstad briljerte som venstreback, og det var noe oppgitt og umotivert over den tidligere Idol-deltagerens spill.

John Johnsen avviser at akkurat dét hadde noe å gjøre med kapteinsvrakingen.

” Nei, her måtte vi skille mellom kaptein og spiller. Med ny sesong på trappene og nytt trenerapparat på plass, syntes vi timingen var perfekt også for et nytt kapteinsvalg.

" Hadde spillergruppa på nytt valgt Ketil som kaptein, så hadde det vært helt i orden for oss!

Spillergruppas valg falt på stålmannen fra Mo, Håkon Hiller, og for Thorsø kom ikke det som noen spesielt stor overraskelse.

” Det var for det første et helt riktig valg. For det andre har Hiller vært en bauta i miljøet helt siden han debuterte i 2007 - og selv om han offisielt sett ikke tok over "kapteinspinnen" før nå, har Hiller lenge vært en viktig kapteinstype i klubben.

Den nye kapteinen har fortsatt til gode å debutere i sitt nye verv. For den eneste kampen den nye kapteinen har startet denne sesongen, var den første, og da var Thorsø fortsatt kaptein. De to neste har Hiller henholdsvis kommet inn fra benk, og stått over.

– Det beste har fortsatt ikke kommet!
Ketil Thorsø spilte sin kanskje beste kamp for sesongen på søndag mot National/Sverresborg 2, og signerte også for sitt første målpoeng for sesongen, da han serverte Fabian Abueg Gomez med en krempasning.

Venstrebacken lover ikke nødvendigvis så mange flere slike, men lover i alle fall én ting:

” Jeg skal sikte mot stjernene og fortsette å blø for drakta!

" Til sist vil jeg takke alle spillerne for noen fantastiske år som kaptein, det har vært en herlig tid, med både opp- og nedturer. Jeg gleder meg til resten av sesongen - jeg tror det beste fortsatt ikke har kommet!

 

 

Utviklet av IL Tempo for IL Tempo Fotball ved Sheriff Consulting