IL Tempo Golf & Country Club - et 3 stjerners stjernelag for små og mellomstore golfspillere
» Hjem  » Banen  » Spillerstall  » Turneringer  » Bli medlem  » Om IL Tempo GK  » Kontakt

   ‹ BUHAUG MISTENKER JENS TOMMY BRUDEVOLL (BILDET) FOR Å MÅLE DRIVENE SINE I "FOT" OG IKKE I "METER" (Foto: ESAB.no)

» Caddiebloggen: "Oppsummering av Midt Norsk". Før første slag...
08/08/13 › Ole-Morten Buhaug mener Midt Norsk Mesterskap 2013 er så forutsigbart denne gangen at han like gjerne refererer hele mesterskapet - før et eneste slag er slått...

› av Ole-Morten Buhaug › olemorten@enevo.noTwitter@MaskinenBuhaug
 › Golfbox: Startliste Midt Norsk Mesterskap
  › 03/08/13 Rekordpåmelding til Midt Norsk

   › 05/08/13 Preview: IL Tempo GCC måler tempen to dager før Midt Norsk Mesterskap
    › 06/08/13 Alexander Søbstads xprt-tips: "Andreas Stålby vinner"

     › 07/08/13 Xprt-P@nelet: Rasmus Olstad og Terje Kvarme tror Northug vinner Midt Norsk

» MIDT NORSK MESTERSKAP: SLIK DET KOMMER TIL Å GÅ

Etter å ha lest all forhåndsomtalen til Midt Norsk Mesterskap i golf, må jeg bare få komme med et par kommentarer på en ting eller 10.

Å kalle dette for en konkurranse er et hån i seg selv. Denne turneringen har Ola L. Northug vunnet før han i det hele tatt har startet. Det hadde vært tøffere match for Ola og møtt Knut Arild Hareide i en runde med håndbak.

Og er det bare meg, eller virker det som Byneset Golfklubb nok en gang har presset alle medlemmene sine til å delta? Tipper særlig at Endre Bjørgum, med 35,8 i hcp, er et kort de har satt mye på.

» MANGEL PÅ SERIØSE UTFORDRERE

For hvem skal egentlig være i nærheten av å utfordre lysluggen fra Ranheim?  Jo, det skal jeg fortelle dere: Absolutt ingen!

Men noen morsomme opplevelser kommer tilskuerne til å få med seg.

Showet starter på Stjørdal på torsdag.

› Jens Tommy Brudevoll (bildet over) er kapabel til å drive green på hull 2. I alle fall tror han det selv. Lurer på om han måler drivene sine i feet med tanke på de tallene han opererer med.

› Kenneth Fjerstad er mannen som fortsatt har til gode å slå et dårlig slag. Noe han heller ikke kommer å gjøre på Stjørdal. Eneste problemet er at han kommer til å slå 90 gode.

› Jørgen Hagen har ikke fått det helt nyeste utstyret til Callaway denne uken, og det kommer til å plage han hele runden, så fokus forsvinner.

› Andreas Stålby er kapabel til å sette banerekord på green, jeg tør å sette penger på at han åtte-putter hull 3.

› Daniel Forfang er har ingen begrensninger, verken positivt eller negativt, men på golfbanen har han ganske mye igjen før han får se 70-tallet. Han bør være fornøyd med en topp 10-plassering denne helga.

» NOE MÅ GJØRES FOR Å HEVE SPENNINGEN I TURNERINGEN

Ola vinner med minimum 10 slag denne helga, og spenningen er allerede drept før noen har slått så mye som et slag. I den sammenheng må noe seriøst gjøres for å få denne konkurransen opp og gå igjen.

  1. Skal du ha et Midt-Norsk mesterskap i golf, bør dette være for folk som er med i klubber i Midt-Norge. Selv om vi ligger et stykke nord, så er vel så vidt jeg vet Karasjok ikke i Midt-Norge. Jeg har heller ikke vært i New York, men hadde jeg visst at det ligger i Midt-Norge skulle jeg tatt en tur.

  2. Stjørdal Golfklubb? Har noen av dere vært der i år? Både Klæbu og til og med Par3-golfen til Ola Wanvik (på Havstein, red.anm) holder en mye høyere standard enn Stjørdal i år. Burde blitt holdt utenfor i år! 3 dager hadde vært tilstrekkelig. Fredag på Sætra - Lørdag på Stiklestad - Søndag på Byneset.

  3. Etterlyser innføring av max. handicap. Spillere med over 10 i hcp har ingenting i en vanlig Elitematch å gjøre. Og IHVERTFALL IKKE i et Midt Norsk Mesterskap. Useriøst!

Selv stikker jeg på Toppidrettsveka med en annen Northug (Petter, red,anm), han trenger meg mer enn Ola, med tanke på det han har levert i det siste.

Så lykke til alle sammen, og gratulerer med seieren, Ola!

Maskinen.

 

 

Utviklet av IL Tempo for IL Tempo GK ved Leo Reyes