IL Tempo Golf & Country Club - et 3 stjerners stjernelag for små og mellomstore golfspillere
» Hjem  » Banen  » Spillerstall  » Turneringer  » Bli medlem  » Om IL Tempo GK  » Kontakt

   ‹ ANDREAS STÅLBY FORSØKER Å LEGGE PRESSET PÅ OLA LYNG NORTHUG FORAN MIDT NORSK (Foto: facebook.com/andreas.stalby)

» Preview Midt Norsk Mesterskap
06/08/13 › Torsdag 8. august til søndag 11. august spilles Midt Norsk Mesterskap i golf. IL Tempo Golf har lusket i golfkulissene og tatt tempen på de heteste favorittene før påmeldingsfristen går ut tirsdag ettermiddag.

› av Bjørn Øyind Søndmør › bjorn.sondmor@gmail.com
 › Golfbox: Startliste Midt Norsk Mesterskap

  › 03/08/13 Rekordpåmelding til Midt Norsk

Torsdag 8. august braker det løs med fyrverkeri, åpningsseremoni og sjampissabling på Stjørdal GK.

Årets utgave av »Midt Norsk mesterskap kan skilte med rekordstor påmelding fra både fjernt og nært. 82 spillere fra bl.a. Karasjok, Klæbu, Ålesund og New York velger å ta turen til Midt-Norge for å oppleve denne begivenheten. Og hvilken begivenhet det skal bli.

Midt Norsk Mesterskap spilles som følger:
   Torsdag 8. august: Stjørdal GK
   Fredag 9. august: Trondheim GK
   Lørdag 10. august: Stiklestad GK
   Søndag 11. august: Byneset GK

» REKORDSTERKT STARTFELT

Turneringen skriver historie med det største og sterkeste startfeltet noen gang. Mange av spillerne ligger med våte drømmer om å heise det prestisjetunge troféet over hodet, og samtidig påberope seg tittelen "Midt Norsk mester 2013".

Hvem dette blir gjenstår å se. Feltet består av mange meritterte spillere. Iblant dem fjorårsvinner og tittelforsvarer Ola Lyng Northug.

- Jeg gleder meg til å spille. Målet er å forbedre resultatet fra i fjor scoremessig.

Skal den lysluggede Byneset-spilleren innfri sine forventninger må han forsvare fjorårets 64 runde på Stjørdal, unngå kvintuppel bogey på Bynesets hull 14 og rett og slett slå færre slag på Stiklestad GK og Trondheim GK.

I følge Andreas "Plukk-Opp" Stålby vil Ola Lyng Northug få store problemer med å følge opp rekordrunden på 64 (banerekord, red.anm.) fra fjorårets åpningsrunde. Stålby selv har som mål å slå "OLALA", samt kapre en topp 3 plassering totalt.

» ÈN FJERSTAD INN, ÉN UT

Det er fler som sikter seg inn på den berømte pallen. Kenneth Fjerstad har finjustert laseriktet i tro om gjeve plasseringer.

- Blir lett når favoritten "Knuff1" (Knut Fjerstad, red.anm.) er på andre siden av kloden.

Etter de »siste ukers medieoppslag har familierivalen, i motsetning til golfplayboy'en, valgt å holde en lav profil for å holde forventningspresset nede.

NM-spiller »Daniel Forfang fnyser av motspillernes målsetninger.

- Alle vet at andre plass er første taper. Det betyr at tredje plass er andre taper. Hvem vil bli en taper? spør han retorisk.

I Forfangs hode er det tydeligvis bare én ting som gjelder.

Forfangs resultater så langt i år har variert fra det utrolige til det begredelige. Skal Forfang henge med når det hele skal avgjøres, er han nødt til å finne en stabilitet i spillet han har til gode å finne så langt denne sesongen.

» IL TEMPO GK MED REKORDSTOR PÅMELDING

Innad i IL Tempo GK-leieren gror optimismen godt. Med hele 6 spillere påmeldt tror mange dette kan bli lagets vendepunkt i turneringssammenheng.

Selv om golf er en individuell sport, kan man se antydninger til tradisjonell lagånd.

»David Thyge Nielsen har levert bunnsolide selskapsrunder de siste dagene, Daniel Forfang har ligget vannrett i mental trening siden NM-fadesen, »Bjørn Øyvind Søndmør har fortsatt med å kvitte seg med dårlige golfrunder, Morten Solem har prioritert familieliv for å samle overskudd, Erik Eikebrokk har sagt fra seg trenervervet i IL Tempo Fotball for å fokusere på golf, og det er ikke minst stor spenning knyttet til hva turneringsdebutanten Ketil Thorsø klarer å prestere i selskap med flere av Norges 100 beste golfspillere.

To be continued...
 

 

Utviklet av IL Tempo for IL Tempo GK ved Leo Reyes