IL Tempo Golf & Country Club - et 3 stjerners stjernelag for små og mellomstore golfspillere
» Hjem  » Banen  » Spillerstall  » Turneringer  » Bli medlem  » Om IL Tempo GK  » Kontakt

   ‹ KNUT FJERSTAD PÅ MIAMI-BANEN DORAL FOR OVER 20 ÅR SIDEN (Foto: Facebook/knut.fjerstad)

» Fjerstad: - Useriøs tøysejournalistikk!
03/08/13 › Kjekkasgolfer går i strupen på Trøndelags nye golfportal etter »playboy-oppslag. Beskriver journalistikken som halvferdig, spekulativ og ensidig.

› av Erik Eikebrokk › vaneik@iltempo.noTwitter@Eikebrokk
 › Preview Elitematch #9. Solem tror på Fjerstad og Berg
  › Golfbox: Resultatliste Elitematch #9, Trondheim GK

   › Elitematch #9: Ola Lyng Northug knuste alle på Trondheim GK
    › Sykkelverdensmester Cipollini mobber Fjerstad på Twitter

I det som omtales som skandalesøkende journalistikk misliker Fjerstad at nettstedet benytter hans person for å finne sensasjonspreget oppgulp.

En tydelig preget og animert Fjerstad tok fredag i bruk verbale springskaller og tunge, tabloide kraftsalver i et forsøk på å vinne mark i "playboy-krigen".

- Jeg kommenterer normalt ikke oppgulp fra skandalesøkende journalister, men her føler jeg det er på sin plass med en liten anmerkning, skrev Fjerstad innledningsvis.

Noe som får en til å lure på hvem sitt oppgulp Fjerstad vanligvis kommenterer.

Raseriraljeringen fortsetter med gneldrende strupetak på de som måtte komme i hans vei.

Fjerstad jamrer seg over ensporet nyhetsvinkling og mener sensasjon prioriteres foran prestasjon:

- (...) representanten for IL Tempo (Bjørn Øyvind Søndmør red.anm) i min flight gjorde harde forsøk på å utpsyke undertegnede med å stadig kommentere at han slo sin sinte 3'er spoon lengre enn drivene mine.

Men det er ikke bare IL Tempo-golferne som får gjennomgå.

- Når samtidig tredjemann i nevnte flight, Jens Petter Gresseth, toppet det hele med å dra seksuelle assosiasjoner til puttene sine, ble det vanskelig for meg å sette birdieputter når man ikke visste hvordan medspillerne ville reagere. Jeg valgte rett og slett å avstå fra bedre spill i frykt for å få en 3'er spoon eller en putter i "bakrommet."


» RANGERER KLUBBMESTERSKAP FORAN MIDT NORSK

Etter det som må beskrives som en saklig innledning på raljeriet, sporer Fjerstad helt av, og makter ikke lenger å skille sak fra person.

En blåøyd Fjerstad forklarer forfallet til Midt Norsk Mesterskap med schizofrene forestillinger om hemmelig treningsopphold på ikke navngitt sted på sjørøverøya Mauritius, og forsøker seg deretter med latterlige påstander om at KM står over Midt Norsk på prioriteringslisten.

-
Grunnet en massiv treningsoppkjøring mot KM, så velger jeg å ta tre uker off, så Midt Norsk mesterskap, samt de to neste elitematchene, utgår.

Det er tydelig at Fjerstad, som ikke engang var kvalifisert til NM på Stiklestad, føler seg presset opp i et hjørne med ryggen mot to vegger, og i et siste desperat forsøk på å lede oppmerksomheten vekk fra seg selv, henger han ut golfkompisen Magnus Bang Svendsen i lite flatterende vendinger, hvis sving han omtaler som "Furyk-sving".


   ‹ MAGNUS BANG SVENDSEN. ETTER Å HA SPOONET MED KNUT FJERSTAD? (Foto: Knut Fjerstad)

IL Tempo.no var sent ferdag kveld i kontakt med en proseccomusset Bang Svendsen, men "Slusson" ønsket ikke å kommentere Fjerstads remjinger med annet enn en selvopplevd anekdote.

-
Det var en gang en kameramann som drev og filmet meg. Jeg tok det som en stor kompliment helt til jeg hørte at han var fra "Norges morsomste hjemmevideoer".

For mer spennende "Knuffen-raljering," anbefales Twitter-profilen superknuff1.

 

 

Utviklet av IL Tempo for IL Tempo GK ved Leo Reyes