LØRDAG 4. FEBRUAR 2006

Fotballkretsen har meddelt sin kjennelse i Sarheim-saken:
MÅ STÅ OVER 3 KAMPER

(NFF) Spekulasjonene har vært mange og de har vært radikale og tradisjonelle på en gang. Magnus Sarheim selv har tatt det hele med knusende ro og for lengst bestilt seg sydentur tidlig i mai, mens IL Tempo-ledere i fleng forsøker å dra i røde tråder, bestikke høytstående NFF-personligheter og bedrive lobbyvirksomhet innad i trønderfotballen. Lite ser ut til å ha hjulpet for i dag datt det nedslående brevet ned i posten: Sarheim er utestengt i tre kamper.

"Magnus Sarheim diskvalifiseres i.h.h. til Sanksjons- og Protestreglementets paragraf 2-3 okt. D samt 3-6 fra og med den 29.01.2006 til og med den dag klubbens lag i klasse MENN har spilt 3-TRE-kamper for sin opptreden under kampen mellom IL TEMPO og GIMSE 28.01.2006."

"Saken er avgjort etter å ha vurdert dommerens rapport. Av dommerens rapport fremgår det at ovennevnte spiller ble utvist i 2. omg.38 min etter å ha blitt slått av motspiller, tar hevn ved å sparke motspilleren i baken, mens spillet er avbrutt etter idømt frispark i forkant."

"Spilleren skal sone først kamp i første privatkamp. Resterende to kamper må sones i de to første obligatoriske kamper i vårsesongen. (...) I straffen er inkludert den kamp spilleren automatisk skal stå over i.h.h. til Sanksjons- og Protestreglementets paragraf 3-6 Pkt.B.


Vil ikke anke, har ikke avbestillingsforsikring
Magnus Sarheim har aldri vært fremmed for billig oppmerksomhet i media og har en rekke kommentarer å komme med. Sarheim vil ikke anke saken og har ingen problemer med å akseptere straffen. Ja, faktisk antyder Sarheim at han liker ryktet som råskinn og hardhaus og kan forteller at han kan komme til å gå for å slå Haakens og Biffs rekord på 2 røde kort i samme sesong.

- Bjaalands sesongoppkjøring har vært knallhard så langt. Derfor skal det bli godt med en pause i varmere strøk under karantenetiden. Jeg ønsker gutta lykke til! avslutter en smørblid Smørbukk.


Forum
 
Det skjedde