SØNDAG 29. JANUAR 2006

Sarheim utvist etter skandalespark
-LEGGER MEG FLAT!

(Strindheim kunstgress) Til tross for at IL Tempo hadde full kontroll mot Gimse på stillingen 2-0 og Magnus Sarheim hadde fyrt av sitt første skudd på 4 år greide ikke stopperkjempen å holde hodet kaldt da Gimse-spillerne begynte å gå fysisk til verks på IL Tempo. En etter en ble IL Tempo-spillerne utsatte for fysiske overgrep og til slutt møtte Sarheim misnøyen i hvitøyet og så rødt.

- Jeg legger meg langflat. Jeg ønsker herved å beklage det inntrufne overfor mine medspillere, som nå må greie seg uten min hurtighet og skuddfot i minst én seriekamp, overfor dommeren, som ikke burde settes i en slik situasjon i en treningskamp, overfor trenerduoen og overfor Gimse-spilleren. Selv om sistnevnte utviste ekstremt dårlig oppførsel selv er det ingen unnskyldning for at jeg mister besinnelsen slik og lar mitt fysiske vedkommende gå utover denne stakkaren.

Kan vente seg lang utestengelse
I kjølvannet av det smått legendariske Cantona-sparket er det mye som tyder på at Fotballkretsen nå benytter denne episoden som i utgangspunkt for sin straffeutmåling. Cantona ble utestengt i 6 måneder for den stygge episoden som utspilte seg på Selhurst Park på 90-tallet. På dommerens anbefaling er det mye som tyder på at Sarheim nå ikke får spille seriekamper før i midten av mai.

- Magnus Sarheim fikk rødt kort for å ha sparket en motspiller. Reglene i treningskamper er de samme som i ordinære seriekamper. Derfor sender jeg en rapport til kretsen som utmåler straffen, sier høyesterettsdommer Mads Hagerup Lyngvær i en sms natt til søndag.


Forum
 
Det skjedde