30.06.2011 19:19
Postet av Vidar Skaget Aune / Tempoveien, Kristiansund

...Rosablogg #1
Det lukter 4. divisjon...

(Byåsen) I gledesrus etter å ha vært del av et lag som avsluttet vårsesongen med en kamp for historiebøkene  - velger jeg å ta penna fatt og skrive noen ord. I skrivende stund sitter jeg og funderer over hvorvidt jeg skal ta Preller på ordet og unne meg et fotbad – hvilket var det siste Robert ytret før han forlot en regnvåt gressbane ved Klæt-krysset.

"Tror pinadø jeg skal unne meg et fotbad. Er så lenge siden jeg har tatt skikkelig vare på meg selv med aromaterapi." Hvorvidt Robert vil kose seg med et glass rødvin og "Sex og Singelliv" til duftbadet vites ikke. Selv har jeg besøk av en oversosial og pratsom mor. Finnes vel ikke bedre tidspunkt å finne laptopen, dra på gutterommet og gjøre litt “jobbrelatert” arbeid.

I utgangspunktet tenkte jeg å skrive en moteblogg og spille ironisk på et rykte om overdreven forfengelighet og høy "diademføring". Av en eller annen grunn forsvant lysten til dette samtidig som jeg innså at min sagnomsuste adidasbukse var i overkant trang. Kan trøste fans av joggebuksa med at årets poengplukker skal få æren av å ta over den om ønskelig. Er ikke dette en motiverende faktor så vet ikke jeg.

Kampen i dag var som sagt en fantastisk oppvisning av de gulkledde. Ikke siden Liverpools 4-1 massakre av United i mars 2009, har vi vel sett maken til overkjøring på en fotballbane. IL Tempo-gutta viste enorm fightervilje og ga Leinstrand regelrett juling på eget gress. Sluttsifferet kunne vært enormt mye bedre om vi hadde evnet å sette de store sjansene vi hadde.

Selv møtte jeg min overmann i en 54 år gammel keeper som trolig har voktet målet til Leinstrand siden tidlig på 60-tallet. Skal sies til mitt forsvar at den middelaldrende keeperen må ha en fysikk ut av en annen verden da han kattemykt tok mine avslutningsforsøk.

Til slutt vil jeg komme med en formell unnskyldning til Morten Solem. Håper du med tid, når alt dette har sunket inn – tilgir meg for mine egoistiske avslutninger.

Uansett: Det lukter 4 div!!