13.05.2012 00:47
Postet av Vidar Skaget Aune / Tempoveien, Kristiansund

DET LUKTER 4. DIVISJON OGSÅ I ÅR

(Theisen-dammen) Klokken er 23:20 og jeg har akkurat ryddet ferdig i garderoben ved Romolslia barneskole. Stråhatter, kjeledresser og banjoer er bare noen av sakene hedemarkingene la igjen etter seg. Prinsippene om ”Finders keepers” gjelder naturligvis i denne situasjonen, noe som har ført til at jeg stiller med lik vest som Jenssen neste trening.

Jeg gledet meg til kampen i dag og var fast bestemt på at jeg skulle ta imot våre russiske naboer på en solidarisk måte. Intetanende om at Tolga er en plass mellom Røros og Tynset stilte jeg opp med nylærte russiske gloser for å gjøre litt stas på våre gjester. De hadde tross alt kjørt fra Mamuskprovisnen i Sibir og til Trondheim for å spille kamp mot IL Tempo. 

Om det var jet-lag eller frykt for Tempos maskuline utstråling som gjorde at Tolga-spillerne ble sittende i spillebussen omtrent til kampstart vites ikke, men noe interessant atferd var det iallfall. Etter å ha vist gjestene til garderobene var vi klar til en hard batalje på kunstgresset.  

Kampen i dag var kampen vi absolutt ikke skulle tape. EPO-dealer og nyutnevnt lagkaptein, Ketil Thorsø, manet rekkene til kamp og tok seg også tid til å blande en brusende tablett i undertegnedes vannflaske. Slik er det å være kaptein – man skal gå foran som ett godt eksempel! (Når vil pupillene mine bli normale igjen, Ketil?)

Selv om kampen i dag startet stygt reiste vi oss og hadde forholdsvis god kontroll på tre poeng . Det var ikke noe Schvung ála Buvik-kampen over IL Tempo, men at det endte med seier er utvilsomt det viktigste på en middels dag.

Det var omtrent på denne tiden i fjor jeg bråkjekt utbasunerte at det lukter 4. divisjon av IL Tempo. Man skulle tro jeg har blitt klok av skade, men i år er jeg desto mer overbevist om at vi kommer til å være med helt i toppen ved sesongsslutt. Mye av dette fordi vi har en forsterket stall hvor det er reell konkurranse om plassene. Dette tror jeg er viktig for motivasjonen utover i sesongen!

Komrad Aune.