20.06.2011 23:39
Postet av Robert Preller / Spiller-blogg

...IL Tempo 5. divisjon 2011
Bonjour les gens bons!

(Risvollan) Da er støvet tørket av tastaturet og fingrene ready for "action", nok en blogg ser dagens lys.

Selv om vi er 8 kamper ut i sesongen så er det enda langt igjen og mange poeng som skal plukkes, men et lite tilbakeblikk på sesongen er nå på sin plass.

IL Tempo har hatt en helt grei start, flere seirer, veldig mange straffespark, og en megaskrell mot Hitra, der de fikk sine første og eneste poeng så langt i 2011. Nok sagt om det.

Så til det som teller, det positive!!

Ti poeng på de fire siste. Som startet med en meget sterk opphenting mot Tiller med ti mann, vitner om et lag i medvind og godt humør i spillergruppa.
Jeg føler at laget begynner å se veldig bra ut til tider, og at bunn-nivået er kommet seg betraktelig.

Hvor skal dette ende, ser vi konturene av noe stort? Må Tiller passe seg for et jagende lag i gult?

Personlig har diverse ting spilt inn på at min egen preseason-form var heller, hmm, helt ærlig så var den begredelig, og vel så det.

Jeg har alltid sagt at formen skal være på topp til hver en tid, men ante ikke at problemer utenfor banen kunne spille så mye inn på min fysiske form, men så feil kan en ta.

Etter å ha søkt råd før sesongen hos Dalai Lama, Snåsa-Mannen og funnet sinnsro i form av golf, så er formen på plass og stadig bedre. Nå har jeg satt meg et mål om å komme over den magiske grensen på 6,0 i snitt i 2011.

Venter også på den første forløsende scoringen, og retter et flørtende blikk mot Eikebrokk som selvfølgelig skal servere meg den på et sølvfat i neste kamp.

Så til neste kamp. Klarer IL Tempo å slå Leinstrand for å så ta sommerferie, og egentrening med god samvittighet?

Noe som til slutt er verdt å nevne, er uten tvil Vegar Olsen sine 3 mål mot Rennebu 18 juni. (Toppscorer'n!) Noe som foreløpig er årets prestasjon så langt for min del!

Takk for meg for denne gang,

Robert Preller