04.05.2012 05:19
Postet av Carl Robert Preller

Og da var vi igang igjen

 

(Risvollan) Etter en lang pause for alle på IL Tempo så er det nå klart for en ny sesong for gutta i gult, og for en sesong det skal bli!

Det merkes på treningene at alle er ivrige på å vise seg fram, for i år skal det være kamp om plassene (men ikke alle).

Stammen i laget er der, Hiller er fortsatt gammel, jeg er fortsatt trøt tjeg ble født slik). Men nye ansikter har dukket opp og gamle har returnert for en ny epoke i IL Tempo.

For å ta de nye, så har vi fått inn en keeper i Jørgen (Schjølberg) som har imponert i vinterpausen, mest av alt i julecupen, med utrolige redninger kamp etter kamp. En som har en enorm innlevelse og innsats i kampene han har spilt.

Daniel Fjellseth er en utrolig begavet mann fra Tromsø, hva er det denne mannen ikke kan! Fotballmessig så er dette en rask spiller med god teknikk, som begynner og finne frem det som bor i han!

To jeg ikke vet så mye om er da PJ (Per-Johan Aahjem) og Oddi (Odd Iver Røstad). PJ har vært med innendørs og gjort det meget godt med innsats og finesse, Oddi virker spennende, begge skal følges i kampene og treningene som kommer. Jon Johnsen og Kenneth Aalbu er også tilbake, det lover veldig godt å ha gamle Tempo-gutter tilbake i manesjen.

Det er bra trøkk på treningene og en iver fra enhver til å gjøre det bra for hverandre, og førstkommende Lørdag skal Freidig få kjenne hvor mye vi vil vinne, og vi skal vinne!

Når jeg er tilbake så står vi med 3 poeng og ferden mot toppen er i gang, mitt tips er 4-1 til de i gult, cirka!

Vaya con dios!

Preller