SØNDAG 11. JUNI 2006

Tor Haakon "Haaken" Bjørgum:
MITT DRØMMELAG XI

(Rævfoss) Etter at Morten Berg stod for åpningen av IL Tempos nye spalte sist uke, tas tråden opp denne uka av en annen av IL Tempos store helter, nemlig primadonnaen uten et eneste defensivt fiber i kroppen, men med mange steroider, egoisten og den notoriske avslutteren Tor Haakon Bjørgum. Blant venner kjent som "Haaken", blant uvenner kjent som "Dandy" (i alle fall de fra Trondheims besynderlige strøk f.eks. Flatås og Lade).

Da Tor Haakon Bjørgum ble spurt om å sette opp sitt drømmelag fra IL Tempo gjennom alle tider, var han ikke vanskelig å be. Noen vanskeligheter?

- Mange å velge mellom. Har gått gjennom de forskjellige årgangene og kommet frem til et bra lag. Lamøy, Emil og Ivers var lenge aktuelle, men ble veid og funnet for lette. De to sistnevnte havnet på benken dog. Vurderte et formasjonsbytte til 3-5-2, men da måtte jeg ha droppet Fredric Vogel, noe som ble tungen på vektskåla i avgjørelsen om å spille 4-4-2. Ellers tenkte jeg på Kenneth Aalbu, men han har jeg ikke sett siden jeg var inne på en profil på Blink for en god stund tilbake.

Her er Tor Haakon Bjørgums drømmelag i 4-4-2 med seg selv som kaptein: