30.09.2005 09:11
Postet av Tor Haakon Bjørgum / HK

...HAAKENS KÅRNER
oppsummerer sesongen med terningkast...


EIKEBROKK, Erik
De som hadde lagt igjen penger på at Erik skulle ta hjem poengplukkern på bet24 fikk ikke mye penger tilbake
. IL Tempos syvende far i huset beviser nok engang at hans tilstedeværelse betyr enormt for klubben og vi håper at Erik ikke figurerer på Arsenal sin shortlist neste år heller.

FLYEN, Bjørn Horten
Bjørn returnerte sent i sesongen og godt var det. Det var stor virksomhet i styret før denne sesongen om hvem som skulle fylle hans sko? Bjørn bruker str. 36 så det skulle ikke virke vanskelig, noe som ble motbevist raskt før Bjørn nok engang meldte sin ankomst. Måtte du bosette deg!

HOFF, Erik
Beklager Erik men terningen rullet ikke din vei i år. Iafl ikke på de 5 første kastene. Snøt undertegnende for å sette en uslålig rekord da han nektet å passe ballen for noen år tilbake. Vi italienere, vi glemmer aldri!

OLSEN, Vegar
Vegar, IL Tempos Obelix i midtforsvaret, brakk et par bein på en ivrig Kvik-spiller i oppladningsfasen og allerede der forsto de fleste av oss at formen var prikket inn før sesongen. Ingen overraskelser og heller ingen skuffelser, Vegar både rydder unna og putter framover.

RØNNING, Joakim
Joakim er alfa omega i IL Tempo-troppen, humørsprederen har en unektelig positiv effekt på laget, bare synd at han nesten aldri er tilstede (se tabell).

SARHEIM, Magnus André
Magnus du Magnus, hadde ikke formen inne i år, men jeg har alltid troen på at lagets smørbukk kommer sterkere tilbake!

BERG, Morten
Lagets Ironman. Morten gjør det han skal når han er tilstede, sliter ut motstanderne og gjenerobrer ballen, måtte du bare huske hva du skal gjøre med ballen neste sesong.

LARSEN, Steinar Kvernberg
Steinar, Buviks store sønn! Steinar leverte en fenomenal sesong iforhold til forventningene. Spilte 16 kamper, scoret 6 og hadde 7 assists. Det er bra det for en omgjort back. Putter du iforhold til sjanser neste år vanker det kanskje en milæpæl på deg en gang også.

LAMØY, Fredrik
Det er alltid gledelig å se Fredrik, godt humør, god spiller med et herlig temperament. Måtte du bli lei av all slossingen og komme tilbake for fullt!

ELLINGSEN, Steffen
Hva kan jeg si om Steffen? Egentlig ufattelig lite, tror aldri jeg har sett deg engang? Gir deg en 4'er fordi jeg hører du er en kompis av Beider.

BJØRGUM, Tor Haakon
Opp som en løve ned som en skinnfell! Måtte de dyre psykologtimene betale seg iform av toppscorertittel nr. 4 i 2006. Gir meg selv en 6'er fordi jeg valgte å forlate skuta og med dette fortsatt holde liv i drønmen om et opprykk.

RØNNING, Eirik Markus
Rask, teknisk og i det hele tatt en spiller som ofte blør mest for laget. Pluss for at du kjørte kosttilskuddet mitt fra KBS til Byåsen, det var jævli trivelig =)

VOGEL, Fredric Edward Dahl
Vendte tilbake som en frelser fra England, en som hadde sett mye Premier League, og skulle lære oss alle knepene, vi skulle spille som Liverpool og ose av agressivitet og leke oss opp til 4. divisjon, men så forsvant du...

COELHO, Bruno
Artig kontinentalt navn, skal vistnok ha lært Ronaldo det meste på løkka, spørsmålet er bare hvilken Ronaldo det egentlig var?

HOFF, Ove
Ove, Elgen! Mye tyder på at Ove skaffet seg en ufattelig tidlig betaversjon av Counter Strike Source før sesongen. Dukket opp før kampene med rødskutte øyne og furtet. "Jeg vil ikke være keeper...da går jeg hjem...buhu." Jeg har bare en ting å si til slik holdning; "Kjæftnin' Ove!"

HALVEI, Frank
Jaja, så blir det neste år da Frank. Dette er ufattelig nok fjerde året at Franks spådommer slår til. Han sier det hver gang, men vi lytter aldri. "Neste år gutta, neste år!" + for Blake.

JENSSEN, Vidar Brøndbo
Vidar flyttet for seg selv i år og da raknet alt. Simultankapasiteten til Vidar ble et gigantisk problem for sirkusaktøren, når han fant ut at han fra nå av måtte lage maten sin selv og til sin store forferdelse rydde etter seg samt vaske sine egne klær, "MAKAN!"

PRELLER, Carl Robert
Preller, gir alt for klubben, bare synd det ikke er nok. Skryter ofte på seg skader før kamp(?), mon tro om han håper på bedre børs som en effekt av dette? Kronerulling pågår, og et lite opphold på Vangseter vil nok gjøre all forskjellen neste år!

JOHNSEN, John Einar
Ble benket tidlig i sesongen for mangel på løpskraft, og med det startet trøstespisingen. John skal visstnok utover sesongen spist seg til det ukjennelige og vil med neste år ha en klausul i kontrakten, hvor hans bevegelsemønster er forbeholdt midtbanesirkelen.

BJAALAND, Eivind Arne
Eivind har et godt poeng i sin blogg. IL Tempo er undefeated med mannen på banen. Så om du spiller 16 kamper neste år så har vi en deal?

SMOLAN, Stig
Stig liker lukten av grønnsåpe, han liker det så godt at han gjerne smører inn hanskene med det(?). Heldigvis er han en langstrakt mann med lange ben!! "Octofeet" er en ok erstatter i Bjørns fravær.

ANTONSEN, Ørjan
Latteren sitter løst i garderoben før kamp når Ørjan setter igang å joike.Finnmarkingen har også mange gode historier han gjerne deler med andre før trening.Ble stemt inn i sametinget i år og er da desverre ikke i stallen 2006.

DALEHAUG, Nils
Startet glimrende men vokste seg større en klubben og forsvant i et blitzregn sent i sesongen. En NN person på laget skal ha kalt Nils for en distriktsklyse, men Ove valgte å moderere utsagnet sitt til TV-Trøndelag da han hørte det vanket juling.

ERIKSEN, Thomas
Det store spm er ikke om Thomas var god eller ikke denne sesongen? jeg er heller mer nysgjerrig på om han bruker blå eller rød dax?

JYSTAD, Magnus
Magnus er en gammel traver i fotballen, kom i starten av sesongen og realiserte drømmen om å ha to keepere på en og samme trening, flott!

BEKKEN, Geir
Bekken så vi lite til i år også. Petter Dahlsbø sitt kurs for hvordan å sluntre unna kamp og trening ga full pott for Bekken denne sesongen. Han punkterte riktignok bare 3 ganger i år, men til gjengjeld måtte han steke vafler til Mormor HVER Søndag!

Sammenlagt: 103 poeng/26 spillere som gir et snitt på 3,9.


| Bli en blogger også du | Les andre blogger |

 

Forum
 
Det skjedde