ONSDAG 23. NOVEMBER 2005

IL Tempo blir semi-profesjonell med
Lønnet trener!

(Regnbuen og luftslottet) Fotballsesongen er forlengst over, og det nærmer seg galla (ja, det blir galla også denne sesongen), men selv om nyhetssakene uteblir og fotballdraktene er lagt i kjellern i påvente av neste vask, betyr ikke det at IL Tempo ikke jobber med 2006-sesongen i kulissene. Erik Eikebrokk er sparket som trener etter at opprykksdrømmen gikk i grus og det jobbes intensivt for å få et nytt offer på plass innen juletider.

Kasserer Morten Berg jobber på spreng for å få på plass regnskapet for 2005 og budsjettet for 2006. En talsmann for Morten Berg, nemlig varakasserer Magnus Sarheim, sier at 2005 var et godt år for IL Tempo og at klubben per dags dato ikke har noen regninger utestående. All baneleie, dommerutgifter o.l. er betalt og klubben går for første gang inn i en sesong med blanke ark. Budsjettet for 2006-sesongen skal også være på vei og skal visstnok for første gang inneholde en egen utgiftspost hva et trenerteam angår.

Bekken vingler for mye - flere navn på papiret.
IL Tempos tilsynelatende førstevalg gjennom mange år, har på nytt bestemt seg for å ta "bare ett år til" i Gimse, et lag han kjører lenger og lenger ned i sumpen for hvert år som går. Grunnen til Bekkens fornyede optimisme denne gangen er en spillervekst med sin opprinnelse i veteranlaget Lade FK, nemlig Stian Hoff.

"IL Tempo-seilet møter motvind i stor styrke, da trenger vi en dedikert skipper som får skuta på rett kjøl, ikke en som går ned til bunns med dem. Ære gir ingen resultater, det er det bare hardt arbeid som gjør," sier Frank Halvei som slakter Bekkens manglende evne til å ta tunge avgjørelser.

Halvei går nå inn i sin 7. sesong som IL Tempo-spiller, og håper at ved neste IL Tempo-trening står ansikt til ansikt med en trener. IL Tempo-leder Erik Eikebrokk bekrefter at det jobbes hardt for å få plass et trenerteam og at klubben per dags dato kun venter på en signatur etter å ha mottatt et forbeholdent ja. Kandidaten det dreier seg om har antydet et svar medio desember og mye tyder på at IL Tempo Fotballs sportslige fremtid står og faller på denne underskriften.

2006-sesongen starter i 2006, ikke et sekund før
Etter en 2005-sesongen langt under forventningene, har spillerne nå fått fri frem til nyttår, dog med et egentreningsprogram på innerlomma. Hvorvidt spillerne har fulgt dette vil vise seg snarlig over nyttår når en rekke tester vil foretas. IL Tempo har bl.a. inngått et samarbeid med treningssenteret 3T hvor styrke og kondisjon kontiuerlig skal forbedres foran opprykkssesongen 2006...


:: Diskusjonsforum ::
Hvem blir ny trener i IL Tempo?


 

Forum
 
Det skjedde