SØNDAG 23. OKTOBER 2005

Innebandy-lederen kom sent, men godt.
Rønning jr. puttet 5!

(Dorahallen) IL Tempo - Kirkevergen 15-0. Da RW Eirik og GK Joakim Rønning sovnet av grunnet overdrevent inntak av alkohol, ble Kirkevergens håp om poeng tent, men det varte ikke lenge. Med en mann mindre på banen jobbet IL Tempo for to og ga seg ikke før fire undertallsmål ble satt inn. D Erik Hoff satte standarden for GK Joakim Rønning med å holde nullen i 1. periode.

Toppscorer og Maurice Richards-kandidat, Robert Kristiansen, besørget det første etter pasning fra rekkekamerat Per Pedersen, før sistnevnte dunket inn ekte undertallshat-trick, noe som ikke akkurat er dagligdags innenfor innebandyrinken.

Bedre sent enn aldri.
Siden RW Eirik Rønning mistet hele 1. periode, kastet han ikke bort tiden i de to siste periodene. Ja, faktisk gikk det bare sekunder før 5-0 målet var et faktum, Rønnings første for sesongen. Slik fortsatte det egentlig utover perioden, med Rønning jr. i sentrum for det meste som skjedde.

IL Tempo spilte ut Kirkevergen etter noter, dette til tross for bortelagets rekke ufine midler for å stagge poengkåte IL Tempo-spillere. Ryktene om en hel rekke troféer på neste års IL Tempo-galla har tydeligvis skjerpet lagets holdninger både forover og bakover og innsatsen og disiplinen var helhjertet fra start til slutt i denne kampen.

3. periode ble ren rutine, med fokus på ikke å slippe inn mål. Målet ble nådd og alle spillerne noterte seg etterhvert i poengprotokollen, noe som tyder på god kreativ bredde.

Mange troféer, mange navn.
Maurice Richard, Art Ross, Vezina, Calder, Selke, Per Kristian Vellan. Hvem er egentlig alle disse spillerne? For å ha hørt om dem må du mest sannsynlig ha fulgt med på NHL i en årrekke, samt bivånet TIK-Furuset 13-0 i Leangen-hallen på tidlig 90-tall. IL Tempo amerikaniserer seg selv og tar i bruk til nå uprøvde metoder for å vekke liv i spillernes ambisjoner og innebandysamfunnet generelt. Under følger en oversikt over hva de forskjellige navnene/troféene innebærer: