FREDAG 21. OKTOBER 2005

TIK-gutta vraket, IL Tempo klar for:
2. serierunde

(Regnbuen og luftslottet) Etter at Frank Gunnar Dahl og Espen Olsen Lie ikke greide å leve opp til forventningene sist, tyder alt på at TIK-spillere generelt vrakes til oppgjøret mot bunnlaget Kirkevergen. -Det ligger ingen dramatikk bak dette utakket, et tett kampprogram gjør det nødvendig for oss å hvile noen av våre beste spillere, sier Eirik Rønning i en kommentar. -Nå før de såkalte reservene muligheten til å vise seg frem.

Med dette bekrefter Rønning ryktene om at Ove Hoff, Vidar Jenssen, Joakim Rønning og han selv får sin sesongdebut lørdag morgen. Mens det øvrige IL Tempo-mannskapet har fått totalt røyk- og rusforbud, godter Rønning Bros. seg med fete sigarer og fulle sherryglass i Gildheimsveien 9. Her danser nakne bimboer på bordet og lar gutta drikke av formene deres, mens ess og konger hagler fra alle kanter. Forholdsregler er et fremmedord, Rønning Bros. er førstevalg i start-femmern i morra uansett. -Ja, det bestemmer jeg, understreker Eirik Rønning.

Finn Morten Moe ute, Joakim Rønning inn.
Tabbe keeperen Finn Morten Moe tabbet seg ut med flere tabber mot Lokomotiv Carbomat sist og vrakes denne helga. Inn kommer stortalentet Joakim Rønning, som i fjor holdt nullen ved flere anledninger på utlån for Rivers i fjorårssesongen. Det er også ventet at Rønning finner plass til Ove Hoff, som har mast seg inn på laget, og Vidar Jenssen, til tross for at sistnevnte ikke har funnet innebandykølla si.

Hva vet man så om motstanderen Kirkevergen? -De er rimelig dårlige, tabellposisjonen tatt i betraktning, sier Rønning jr og glemmer det faktum at det kun er spilt én kamp så langt denne sesongen. Spørsmålet er om Kirkevergen er et lag som spiller på lag med tilfeldighetene, altså Gud, eller om laget spiller på slurva både etter seier og tap. Her møter rusmiddelkontrollen ingen motstand, edrueligheten er blodseriøs og her slukkes tørsten mellom periodene med altervin og småkjeks.

IL Tempo vs. Kirkevergen, 13:00 i Dora-hallen
All star: Joakim Rønning, Erik Hoff, Ove Hoff, Per Pedersen, Erik Eikebrokk
Kylling-rekka: Joakim Rønning, Vidar Jenssen, Robert Kristiansen, Eirik Rønning

:: Relaterte saker ::
Spillerstallen 2005/06
Terminlista 2005/06

:: Diskusjonsforum ::
Kan IL Tempo gå gjennom sesongen ubeseiret?


 

Forum
 
Det skjedde