TIRSDAG 31. MAI 2012

Bruno Coelho så rødt da IL Tempo slo Tylldal/Tynset:
SLAKTES AV
HJEMMEFANSEN

(Sjølyst) IL Tempo så ut til å kontrollere hjem enda en seier på stillingen 3-1 på hjemmebane mot hedmarkingene fra Tylldal. Men så skulle det klikke for lagets iltre portugiser, Bruno Coelho. En lang rekke verbale sleivspark rettet mot en hardt-taklende motspiller endte med et nådeløst rødt kort.

Nå sier en representant for IL Tempos største supporter-gruppe at "nok får være nok!"

Et titalls supportere stod igjen på tribunene for å uttrykke sin misnøye med Coelho etter lørdagens oppgjør mot Tylldal/Tynset 2. Coelho pådro seg et unødvendig rødt kort og laget ble redusert til ti mann i nesten en halvtime.

Den lille portugiseren ble saksetaklet bakfra to ganger, og reagerte på en måte som ga dommeren få andre alternativer enn å sende vaktbikkja på IL Tempo-midtbanen av banen.

IL Tempo vant til slutt 3-2, men supporterne mener at Coelhos oppførsel er uakseptabel.

- Det er selvsagt uakseptabelt at en spiller skal reagere på denne måten, sa en oppgitt Magnus Sarheim, leder for klubbens egen "fanclub".

- Vi kan ikke ha spillere som bruker mer energi på å kjefte på dommerne enn på å spille fotball. Kanskje det går an i Portugal, men ikke her.

Sarheim går så langt som å etterlyse interne grep fra IL Tempo-ledelsen for å få bukt med Coelhos stadige disiplinærproblemer

– Kanskje man bør satse mer på rekruttering av unge spillere fremfor dressering av gamle hunder, sier Sarheim tankefullt.

Coelho dro fra Romoslia gjennom "bakdøra" for å unnslippe supporternes krasse reaksjoner. Det forventes ytterligere utvikling i saken de neste dagene.