FREDAG 17. JUNI 2011

Stadig kamp om individuelle utmerkelser:
HVEM BLIR ÅRETS SPILLER 2011?


Aune 6,6

Olsen 6,14

Jenssen 6,0

(Regnbuen og luftslottet) Om man spør hver enkelt IL Tempo-spiller hvem som fortjener å bli "Årets Spiller" i 2011, vil man mest sannsynlig få 22 forskjellige svar. Derfor er det kan hende like greit at avgjørelsen ikke står og faller på spillernes egne meninger, men på en uavhengig jury, som vurderer spillerne på en skala fra 1 til 10 etter hver kamp.

Så langt er det Vidar Skaget Aune, spilleren som er født bare et steinkast fra Tempoveien i Kristiansund, som fører an.

Aune har for alvor vist seg frem etter at han i forbindelse med overgangen fra Dahle i fjor ble skrytt opp i skyene av Tor Martin Olsen.

Overskriftene lot likevel vente på seg.

Inntil forsesongen 2011.

For etter det som av mange, i alle fall noen, eller, i det minste Aune selv, ble beskrevet som tidenes målgivende pasning i bortekampen mot Flatås, har pila pekt bare én vei for IL Tempos nye hærfærer.

Mot Tiller 2 stod Aune for alvor frem og var også mannen bak den forløsende utligningen 5 minutter før full tid.

Vegar Olsen har som vanlig klippekort på gode prestasjoner, men har i tillegg fått besøk på topp 3-lista av en nykommer.

Vel, kanskje ikke helt ny.

Vidar Jenssen er inne i sin 3. periode som IL Tempo-spiller. Hele 20 kilo lettere enn sist fremstår Jenssen i ny, løpssterk utgave og var sammen med Aune den fremstående spilleren i opphentingen mot Tiller 2.

At nye spillere står frem har vist seg å være viktigere enn noen gang. For så langt i 2011-sesongen har flere sentrale spillere falt gjennom og sviktet totalt. Morten Solem, Erik Eikebrokk og Håkon Hiller har, som oversikten under viser, ikke vært i nærheten av det nivået de lå på i 4. divisjonssesongen 2010.

Vidar Aunes relativt store ledelse til tross - med bare 7 kamper spilt er det lenge igjen av sesongen og mye kan enda snu.

Første mulighet til å krabbe oppover lista kommer allerede lørdag, i hjemmekampen mot Rennebu.


Good riddance.