TORSDAG 9. JUNI 2011

Ingen hadde høyere score enn Daniel Forfang i Elitematch:
UFF DA...

(Byneset Golfklubb) Daniel Forfang leverte en av tidenes dårligste golfrunder da han nærmere midnatt onsdag kveld endelig satte den siste putten i koppen. Med 92 slag brukte Forfang nesten dobbelt så mange slag som vinneren Alexander Søbstad.

Nå stiller golfkommentatorer spørsmål om Forfang i det hele tatt bør være en kandidat til IL Tempos lag til lag-NM i midten av juli.

- Han er kongen i selskapsrunder, men blir den reneste hoffnarr når det står noe på spill.

Det er motspiller Bjørn Munkvold som godter seg på Forfangs bekostning. Og fortsetter...

- Forfang skryter på seg runder godt nede på 70-tallet i helgene. Hvor mange "mulligans" han har da?

Det er en kjent sak at på Selbu GK teller de ikke bomslag, men onsdagens runde ble spilt på ærverdige Byneset GK, hvor Forfang i fjor deltok i kvalifiseringen til lag-NM.

Uten suksess, vel og merke.

Daniel Forfang har ikke villet kommentere dagens golfrunde.

Også IL Tempo GKs Morten Solem og Bjørn Øyvind Søndmør deltok på Elitematchen. Solem var sånn passe fornøyd etter en runde 13 over par, mens Bjørn Øyvind Søndmør var nest dårligst. Kun slått av én mann.

Det burde være unødvendig å gjenta navnet.

Bjørn Michaelsen hadde følgende å si til Solems, Forfangs og Søndmørs skuffende resultater:

- Kanskje de heller burde spille golfliga fremfor lag-NM?

På søndag spilles runde 2 i IL Tempo-Touren, som også fungerer som kvalifisering til 2 av plassene i lag-NM på Kongsvinger GK i juli.

Den første runden, spilt på Trondheim GK, ble vunnet av Bjørn Øyvind Søndmør. Runden spilles på Stiklestad GK, med tee-time rundt lunsj-tider.