FREDAG 3. JUNI 2011

Bergmann raser mot sine egne etter å ha blitt utspilt av IL Tempo:
- FLAUERE ENN MOLDE-TAPET

(Romolslia) Tiller-trener Frode Bergmann var ikke nådig mot sine egne etter poengdelingen mot IL Tempo onsdag ettermiddag. Hjemmelaget gikk tidlig opp til 2-0 og da IL Tempo ble redusert til 10 mann lå alt til rette for 3 hjemmepoeng. Slik gikk det. Etterpå haglet skjellsordene.

I motsetning til IL Tempo, som forsøkte å holde ballen på bakken, valgte Tiller å ty til lange baller mot en forvokst spiss. Bergmann lot seg ikke imponere av det anti-Barcelonske spillet hjemmespillerne stor for.

- Jeg bli flau av å se på måten vi spiller på.

Bergmann var likevel ikke direkte misfornøyd med at Tiller 2 fikk med seg ett poeng, i det som for mange av hjemmespillerne blir å betegne som årets viktigste kamp.

- Vi tar med oss det ene poenget, og skal rette blikket mot neste kamp, sa Bergmann til Tiller Media etter kampslutt.

Tiller valgte å hvile en rekke av lagets beste spillere fra 2. divisjon for å stå sterkere til onsdagens kamp mot IL Tempo. Bergmann valgte til å og med å hvile seg selv, dette til tross for at han har spilt alle kamper fra start så langt denne sesongen.

Det skulle likevel ikke være nok til å straffe IL Tempo.

Bergmann svarte ikke på IL Tempos spørsmål om han i ettertid heller ville startet med seg selv på sentral midtbane og hvilt stjernespilleren Arton Ademi.

Bergmann var raus i omtalen av IL Tempo og ikke siden cupkampen mot Molde har Tiller så til de grader blitt utspilt som de ble i 2. omgang mot IL Tempo onsdag (Molde slo Tiller 7-1 i cupen tidligere i mai red.anm).

- Vi fortjente ikke å få med oss noe. Dette var flauere enn måten vi tapte for Molde i cupen.

Bergmann innrømmer at IL Tempos spilleglede, humør og lagånd overrasket han. Og kanskje gjorde han et fnugg misunnelig?

- Vi spiller med fullstendig mangel på innsats og entusiasme utpå der, og vi blir straffet for det vi gjør både offensivt og defensivt.

Tiller 2 fortsetter sin sesong tirsdag i bortekampen mot Nidelv, mens IL Tempo spiller ny kamp hjemme mot Oppdal allerede lørdag.