Velkommen til IL Tempo

 

TIRSDAG 10. AUGUST 2010

Rissa-spiss i sitt livs form før IL Tempo-møte:
SKALMERÅS LOVER HATTRICK

(Hooters) Selv om laget hans sliter i motgang og det sportslige apparatet ikke har fått midlene til spillerforsterkninger de ble lovet før sesongstart, har Rissas superspiss Kent H. Skalmerås god tro på at en vond vårsesong kan snus til en god høstsesong.

Skalmerås får det til å høre enkelt ut.

- Gi meg pasninger, så fikser jeg scoringer.

Og Skalmerås har visstnok ikke tenkt å kaste bort tiden. For allerede i hjemmemøtet mot IL Tempo førstkommende lørdag, lover 22-åringen nettsus.

- Vi burde vunnet på Romolslia også. IL Tempo fikk to flaksmål på slutten. Vi trodde seieren var i boks, forklarer Skalmerås.

- Og den feilen kommer vi ikke til å gjøre igjen.

Alt er mulig, det umulige tar bare lenger tid
Til tross for at Rissa har foran seg en nesten umulig oppgave, hva gjelder å berge plassen i 4. divisjon, tror en hummerrød Skalmerås at sommerferien har gitt Rissa-spillerne en ny giv.

- Vi har kanskje ikke trent så mye som de andre lagene, vi har valgt å hvile oss i form. Overskudd og spilleglede er vel så viktig som o2-opptak og formasjonstrening, poengterer Skalmerås.

Skalmerås selv har vært på treningsleir i Mexico i sommer og avviser at hans nye hummerrøde jeg kan komme til å skape misunnelse og splid i spillergruppa.

- Nei, hudfargen går i ett med drakta. Så kanskje blir det mulig for medspillerne å i alle fall slå noen gode pasninger til meg, slik at jeg ikke trenger å gjøre alt selv.

Shooter møtte Hooter i Mexico
Skalmerås, som er selvutnevnt mester i det meste, ikke minst i synging, forklarte at han ikke lærte noen nye sanger i Mexico, til det var språket, nemlig mexicansk, for komplisert.

Derimot lærte Rissas svar på Tor Martin Olsen, i alle fall om man regner antall Facebook-oppdateringer hver dag, bort flere sanger. Blant annet en modifisert utgave av Vømmøl-hits.

Gjøgleren Skalmerås synger:
"i cancun ja der va d ein gjeng som jussibassn, jussibassn jom hei skål. som fæsta å dura å øsla me pæng å jussibassn, jussibassn hei skål. zzzzzzzzzzzzzzzzz"

Flere daglige oppdateringer kan leses her: Kent Skalmerås @ Facebook

IL Tempos midtstopperduo er herved advart.