SØNDAG 12. JULI 2009

Stakk på byen for å feire sommerferie:
IL Tempo-spillere i nattklubb-skandale

(Ole de Mundial - VIKA-nytt) Det brøt ut ville tumulter da noen av IL Tempos spillere dro på byen for å feire sommerferie på tabelltoppen. Vitner sier at den gode stemningen utartet seg til å bli fiendtlig og guffen da flere av IL Tempos spillere viste fram primadonnanykker og dårlig folkeskikk.

Festløven Tor Martin Olsen skal ha blitt rasende da noen prøvde å sprite opp Burn-boksen hans med rusbrus og skal ha forlangt at synderen bak ugjerningen ble kastet ut av nattklubben. Samtidig skal etter sigende Andreas Thyge Nielsen ha dyttet og slengt ukvemsord til DJ'en da han ikke ville etterkomme kravet om å spille Aaron Carters «Crazy little partygirl».

Resten av laget som satt rundt et bord og drakk om kapp hadde også plaget gjestene med høylytt sang og ufin kroppslukt. Dette forverret seg såpass at alle de mannlige gjestene ved utestedet ba damene sine bli med og forlate utestedet. Damene nektet å bli med sine menn, da de heller var keene på bli med IL Tempos billedskjønne gutter på nachspiel. Dette førte til bataljer og håndgemeng, men da Håkon Hiller reiste seg opp, tok de dameløse kranglefantene hintet og forlot utestedet med halen mellom beina.

IL Tempos spillere fortsatte å drikke og kose seg med jentene som var tilstede, og sistemann ut av nattklubben kl. 04.00 var Ole Indergård, som hadde klart å lurt med seg Megan Fox-look-a-like'n hjem. Det går rykter om at de nå er et par, noe Indergård var for full og snøvlete til å kommentere.

Da journalisten spør nattklubbeieren om hvorfor han ikke tok grep om situasjonen og kastet ut de utagerende fotballspillerene svarer han at de er VIP-gjester som legger igjen hundretusenvis av kroner i baren, og derfor får særbehandling.

Idet jeg rusler ut av nattklubben ser jeg IL Tempo-spiller Robert Preller forsvinne bak et hjørne med en skjønnhet, Erik Eikebrokk lurer med seg en nubisk prinsesse i taxien, Bent Skretting står på knærne og spyr utenfor 7/11 og Stian Finckenhagen inviterer med seg resten av laget pluss 14-15 av Trondheims vakreste modellkvinner på nachspiel, der de kan fortsette festen i fri utfoldelse.

Den som hadde hatt livet til disse fotballspillerne, tenker jeg. Før jeg vandrer hjem alene i nattens mulm og mørke.