FREDAG 4. APRIL 2008

Vårens første signeringer i boks.
NIELSEN x2 KLARE
FOR IL TEMPO

(Three Lions) Bak Three Lions' engelskspråklige vegger, under sterk påvirkning av Strongbow, Carling og alternativt lokalt mjød lar de seg lure inn i fremmed land. IL Tempo-land. Brødreparet Magnus og Åsmund "Konglemannen" (Konglemannen? Les egen sak senere) Nielsen. De er ikke vanskelige å be. De får høre litt om alt IL Tempo har planer om til neste år, alle frynsegodene som følger med, statusen det gir å være IL Tempo-spiller og ikke minst; den sagnomsuste IL Tempo-gallaen hvor damene faller som fluer, pokalene går på rundgang og drinkersen er tung på spriten, men lett på VISA'n. De er solgt, papirene er signert og overgangene er i boks.

- Det er en drøm som blir virkelig, sier den yngste av dem, den letteste, Åsmund "Konglemannen" eller bare "Kongla" om du vil, Nielsen. Nielsen var knapt født da IL Tempo ble stiftet i 1999 og har fulgt storebror Andreas Thyge Nielsens berg-og-dalbane-lignende IL Tempo-karriere i tykt og tynt.

- Han er mitt store idol. Jeg har mange idoler, men han
er som en bror for meg. Han ER jo broren min, sier "Kongla." Hadde det ikke rt for de store ørene hadde smilet høyst sannsynlig gått hele veien rundt.

Målet er 10 scoringer
Mens Åsmund Nielsen godter seg over bare det å kunne tittulere seg som "IL Tempo-spiller", har 5 år eldre Magnus "Magnum" Nielsen adskillig større ambisjoner. Magnus har allerede rukket å vise seg frem på en rekke sosiale sammenkomster, samt flere positive bidrag under vårens treningskamper, bl.a. med scoring mot Utleira.

- Målet er å spille seg til fast plass og i alle fall score 10 mål i år, sier "Magnum", et kallenavn han dro på seg i Reppe-skogene mens han løp rundt med full kammo og sprettert, proppet av selvtillit og steroider. Nielsen legger ikke skjul på at han har ambisjoner om å pumpe så mye bly og spise så mye tunfisk at han kan vippe David Thyge Nielsen av pinnen i kampen om å bli familiens overhode rent vektmessig.

- Det veier tungt å veie tyngst, sier spisspluggen i en kryptisk sms. Det hører med til historien at Magnus Nielsen rett før treningskampen mot Munkholmen tok så mange markløft at beina var tunge som bly.

IL Tempo benytter anledningen til å ønske brødreduoen velkommen inn i IL Tempo-familiens varme harme og lykke til med den kommende sesongen.