TIRSDAG 5. FEBRUAR 2008

"Silly season" nærmer seg:
Klart for treningskamper

(Regnbuen og luftslottet) Humla suser og votten går i IL Tempo og paparazziene og supporterne venter i spenning på det neste skandaleoppslaget. Og oppslag blir det mange av i dagene som kommer. Til tross for manglende oppdateringer den siste tiden har det som vanlig foregått ting i IL Tempo-kulissene. Nei, vi snakker ikke om Morten Solems nye hekleforening på Byåsen og heller ikke Magnus Sarheims nye medlemskap i Norges Caravanklubb, men vi snakker bl.a. om IL Tempos 5 nyeste signeringer, 4 treningskampklare motstandere (hvis navn kan leses i akkurat denne artikkelen), vi snakker IL Tempo-opptreden på radio (P3) og vi snakker Thyges vurdering av spillernes 2007-form. Vi snakker i det hele tatt. Vi snakker faktisk Rosenborg også, men det skal vi snakke om senere.

Smaken av IL Tempo har igjen vært fugl denne vinteren og etterspørselen har vært større enn noen gang før. Cuparrangører tilbyr store summer for å få IL Tempo på plass, men spillerne selv foretrekker revejakt, heksejakt og skjørtejakt, her har fotballen ingen regelbunden kraft og IL Tempo har kun stilt opp i 3-4 turneringer siden sesongslutt. Krefter er spart, men spørsmålet er om krefter er vel bevart? Javisst, både Thyge 1, 2, 3 og 4, er i tillegg til Ivers, Ketil, Eikebrokk m.fl. blitt observert hyppig på regionens treningssentre og flere av dem skal bl.a. ha løftet over 50 kg i benkpress (maxløft) samt løpt under 17 blank på 3 000-metern (med unntak av David som ikke har løpt en meter. Han ser nå ut som en q-tip). Hvorvidt denne enorme treningsmengden bærer frukter vil de neste par månedene gi mange svar på. Allerede fredag 15. februar spiller IL Tempo sesongens første treningskamp i ABRA-hallen, men motstanderen er enda uviss.

Flere hatoppgjør i vente

For selv om Kvik 2 liker å tro at de er en erkefiende av IL Tempo, er egentlig det bare en hjelpende bjørnehånd til en skadeskutt skute som forlengst har seilt sin egen sjø. Lite har skjedd i positiv retning siden IL Tempo forsøkte å sikre seg flere besøkende til hjemmesiden sin ved å honorere Kvik 2 med flere navn på "Årets lag for 2007". Ja, faktisk har besøkstallene gått nedover, uten at det nødvendigvis henger sammen i særlig stor grad. En utstrakt hånd ble dermed en avkappet hånd for Kvik 2 sin del, idet øyeblikket de avviste IL Tempos tilbud om treningskamp. "Vi mangler for mange folk, så vi tør ikke spilte mot IL Tempo per dags dato " latterliggjorde manager Overå sitt eget mannskap og IL Tempo ønsker lykke til, au revoir og dra dit peppern gror. Fuck off, Kvik 2, ingen, INGEN, sier nei til IL Tempo.

Etter at Kvik 2 heller ikke hadde nok folk til å møte IL Tempo i en squash-kamp (én mot én ("vi mangler for mange folk...")) går det nå rykter om at FK Kvik 2 skal legges ned som fotballklubb og heller satse på bondesjakk og kurrong.

Dermed ser oppsettet for silly season foreløpig slik ut for IL Tempo:

  • Fredag 15. februar kl. 21:00. IL Tempo v Munkholmen
  • Søndag 2. mars kl. 21:00. IL Tempo v Utleira
  • Fredag 14. mars kl. 19:30. IL Tempo v Gimse
  • Søndag 30. mars kl. 18:00. IL Tempo v Lade FK
  • Mandag 7. april kl. 21:00. IL Tempo v Byåsen Festfotball

    Alle kamper spilles i ABRA-hallen.