TIRSDAG 2. OKTOBER 2007

Hvem blir "Årets spiller" i IL Tempo?
THYGE BEST I AUGUST

(BN Entreprenør) IL Tempo-tid er konkurransetid. Om det ikke konkurreres nok på banen legger IL Tempo inn så mange motivasjonsfaktorer som mulig for å få det beste ut av spillerne. Nytt av sesongen er at klubben premierer spillerne periodevis, nærmere bestemt i form av beste spiller i april, mai, juni, august og september måned. I tillegg til Årets spiller ved sesongslutt, kåres også en vinner for vårsesongen og for høstsesongen.

SEPTEMBER MÅNED
Andreas Thyge Nielsen
7,0
Marius Strand
7,0
Ketil Thorsø
7,0
HØSTENS SPILLER
Ketil Thorsø
7,0
Andreas Thyge Nielsen
6,83
Stein Roar Skretting
6,8
VÅRENS SPILLER
Bjørn Magnus Iversen
6,5
Kent Stian Holmli
6,29
Morten Solem
6,13

Hvem blir 'Årets spiller'?
For å bevare spenningen frem imot IL Tempo-gallaen vil ikke vinneren av den prestisjefylte tittelen avgjøres før IL Tempo-gallaen på Three Lions fredag 19. oktober. Det har tidligere vært tradisjon å avsløre denne umiddelbart etter siste kamp og deles ut som første pris på gallaen. Prisen vil fortsette å være den første, men den vil altså komme som en overraskelse på alle, ikke minst vinneren.

Thyge best i september

Etter en jevn stigning i prestasjonene i 2007-sesongen var det i september endelig Andreas Thyge Nielsens tur til å bli månedens spiller. "Thyge" ble kun slått av Bruno Coelho i august måned og dermed var det bare på sin plass at høyrebacken selv vant med knappest mulig margin.

Nykommer Marius Strand kan også skilte med 7,0 i snitt fra kampene i september måned, men med en 8'er som beste enkeltkamp blir han slått av Thyges 9'er. Ketil Thorsø tar tredjeplassen grunnet sin enorme stabilitet og tre 7'ere.

Høstens spiller
Bruno Coelho fikk en knallstart i høst med sin 8'er mot Freidig, men greide ikke helt å leve opp til de skyhøye forventningene som ble stilt. Dermed blir det Ketil Thorsø som helt på tampen tar prisen for "Høstens IL Tempo-spiller". Backkollega Andreas Thyge Nielsen er representert også her, på 2. plass, med "Årets spiller"-kandidat Stein Roar Skretting på 3. plass.

IL Tempo gratulerer alle vinnere og ønsker lykke til i fortsettelsen. Premiene vil deles ut på IL Tempo-gallaen som avholdes på Norges beste fotballpub, Three Lions, fredag 19. oktober med start klokken 19.

HAR DU LEST DETTE?