TORSDAG 31. MAI 2007

Kent Holmli venter fortsatt på sin første scoring:
- JEG HAR GOD TID

(Verdal'n) Enkelte såkalte bedrevitere har i det siste begynt å spekulere i om det er større sjans for at verdalingen Kent Stian Holmli vinner i Lotto enn at han scorer mål. Holmli avviser ikke at de kan ha rett, men understreker at det er ikke noe problem for han personlig at han ikke scorer så lenge laget vinner.

- Jeg lar meg ikke stresse. Jeg er for rutinert til å la meg prege av den slags tabloidtøys. Så lenge laget vinner, betyr det at vi alle gjør en god jobb. Jeg scoret på straffe på gårsdagens trening, det holder for meg, sier Holmli.

79-modellen spilte tidligere for Vuku og ambisjonen var lenge å gå i lokallegenden Jon Olav Hjeldes fotspor med proffspill i Rosenborg og utlandet. I 2007 har Vukus to mest kjente fotballpersonligheter en karrierenål som peker i sprikende retninger. Mens Holmli signerte en fet kontrakt med IL Tempo foran 2007-sesongen og nå spiller om opprykk til 4. divisjon, har Hjelde akkurat avsluttet sin profesjonelle karriere i engelsk League two (4. nivå) på benken med Mansfield Town.

Forsikret opp til ørene
Holmli blir i sin profil hengt ut for å være forsikret til langt opp over ørene nivået han spiller på tatt i betraktning. Men Holmli understreker at dette er en langtidsforsikring, akkurat som kontrakten med IL Tempo er en langtidsinvestering.

- Ja, IL Tempo er som å satse på aksjer, man må la det gå en tid før man ser avkastningen. I et underdrevet perspektiv sår man på våren og høster på sensommeren. Jeg tror IL Tempo kan ta steg oppover divisjonsstigen de neste sesongene. I alle fall med meg på laget. Jeg har jo tross alt forsikret meg om det, sier Holmli og ler så de store ørene vibrerer.

Det har ikke lyktes IL Tempo.no å komme i kontakt med Jon Olav Hjelde.