FREDAG 11. MAI 2007

IL Tempo går i studio og spiller inn ny sang:
'LIKE SEXY SOM EN KVINNE'

(Studio 69) Suksessen på banen i 2007 gir også resultater utenfor banen. Nå er det det lokale punkbandet 'Darth Nielsen' som kaster seg på den kommersielle bølge og lager rockesang i IL Tempos navn. Sangen spilles inn i disse dager og bærer det råflotte navnet "IL Tempo - Like sexy som en kvinne".

Mannen bak IL Tempos to første singler, "Stemme" og "11 skitne menn", Tor Haakon Bjørgum, ønsker det musikalske bidraget velkommen. Selv har han enda ikke hørt den nye låtet, men han har ingen grunn til å tvile på kvaliteten.

- Jeg har både hørt og sett 'Darth Nielsen' spille på Kings Cross og kan med hånden på hjertet si at dette er et band i IL Tempos ånd. Rått, brutalt og 100% innsats.

Like sexy som en kvinne?
Mannen bak tekstlinja i sangen, Andreas Thyge Nielsen, forøvrig også trommeslager i bandet, kan fortelle om 3 dagers intens jobbing i studio og han nærmest garanterer at låta vil bli en landeplage denne sommeren. Selv er han meget godt fornøyd med både melodi og tekst og gleder seg til å fremføre sangen live på IL Tempo-gallaen.

- Ja, om ikke før. Vi kommuniserer i disse dager med Sjøblomsten Hotell på Mausundvær om å fremføre sangen i pausen av oppgjøret Mausund - IL Tempo lørdag 18. august. Idéen er veldig spennende, men det er likevel ikke sikkert det lar seg gjøre, sier Thyge.

Thyge Nielsen kan også fortelle om planer om å spille inn en musikkvideo til "IL Tempo - Like sexy som en kvinne."

- Ja, det garanterer jeg. Vi vil bruke videoklipp fra årets kamper, bilder fra IL Tempo-gallaen samt bruke det idylliske landskapet på Mausundvær lørdag 18. august for alt det er verdt.

VG-lista er målet?

Nevnte Bjørgum samarbeidet med et lite, men hyggelig lokalt Raufoss-band om produksjonen av "11 skitne menn" og sangen mottok høye terningkast i hele landets medier og lå lenge på førsteplass på VG-lista. Thyge Nielsen har ingen ambisjoner om kommersiell suksess, han ønsker seg én eneste ting, noe "11 skitne menn" aldri greide, nemlig å bli spilt på radio.

- Hvis låta vår blir spilt én eneste gang på radio, eller tv, for den gangs skyld, da er jeg superfornøyd. Jeg tror det er samme følelsen som forfattere sier de har. Hvis det er en person som kjøper og leser boka deres, så er de fornøyd. Jeg har samme følelsen.