SØNDAG 22. APRIL 2007

Velkommen til generasjonsskiftet:
DE NYE GUTTA!

(Regnbuen og luftslottet) Etter at en rekke spillere meldte og ikke meldte sine plutselige forfall, absolutte og evige, var IL Tempo plutselig i beit for spillere. Det ble spådd starten på slutten for IL Tempo, bedrevitere spådde laget på siste plass og flere ex-spillere stilte seg tvilende til klubbens plan om å erstatte Gimse-trioen Vegar Olsen, John Johnsen og Vidar Jenssen. De neste dagene presenterer c53twve0h_db478742.no på rad og rekke spillerne som har kommet inn, og allerede mer enn erstattet savnet av aldrende jålebukker med nyvunnen optimisme.

Ex-skihopper og stortalent i squash
Han er kjendis, har diamant i øret og liker ikke autoriteter. Han er selvutnevnt kretsmester i squash og har planer om å bli lavhandicap'er i golf i løpet av 2007-sesongen. Morten Solem debuterte allerede i fjor, men det er først i år han er klar for sin fulle og hele sesong og som toppidrettsutøver er det kun én innsats som gjelder. All-in.


Høyre back, indreløper, men best som midtstopper
Vidar Guttormsen dukket plutselig opp på trening på sensommeren i 2006. Han hadde delt bokollektiv med Bjørn Magnus Iversen og imponerte storveies på første trening. Etter å ha trillet ball i hatt med bl.a. Olsen, Johnsen og Jenssen var IL Tempo raskt ute med å tilby kontrakt. Guttormsen imponerte med 2 mål på 6 kamper i 2006, men fikk sitt absolutte gjennombrudd for IL Tempo i kamp 2 i 2007-sesongen. Da som midtstopper mot Steindølene.


Ole Minstemann
Yngstemann i IL Tempo anno 2007, er Ole Kristian Indergård. Spiss og keeper som kom fra Lensvik fra andre siden av fjorden. Indergård vokste seg større enn Lensvik, nærmer seg raskt 100 kg, og så seg om etter et nytt trinn på karrierestigen foran denne sesongen. Likevel debuterte Indergård for IL Tempo allerede i 2005-sesongen, da han stod i mål for IL Tempo i bortekampen mot Ørland (tap 1-5).


Mjølhus 1 - The artist formerly known as Thomas Mjølhus

Sistemann som er klar for sin første hele sesong for IL Tempo, er Thomas Mjølhus. Thomas debuterte for IL Tempo rett før sommeren 2006 og spilte 4 kamper, og scoret 1 supermål mot National 2, før skole og utdannelse førte han til Newcastle hvor han har oppholdt seg frem til mars. Skal en rask tur tilbake til de britiske øyer i mai, men er ventet tilbake til landet til den viktige juni-måneden.

Presentasonen fortsetter utover uka, når de helt helt nye gutta blir presentert. Gutta som har debutert denne sesongen.