MANDAG 14. AUGUST 2006

I IL Tempo spilles det ikke bare om 3-poengere,
KLAR FOR REKORDJAKT

(Regnbuen og Luftslottet) Til tross for at IL Tempo de siste sesongene har satt kollektivet i sentrum, ligger det under overflata en rekke faktorer av høyst individuell art og ulmer. At Erik Hoff blir førstemann til 100 kamper for IL Tempo har lenge vært klart, men spørsmålet er om han greier det allerede denne sesongen. En annen som jakter rekorder og milepæler, er Erik Eikebrokk, som med poeng mot Lade FK på mandag knuser en gammel rekord delt av Erik Hoff og Tor Haakon Bjørgum.

Statistikk har alltid vært en viktig, men også motiverende, del av IL Tempo. Gjennom denne utmerkede hjemmesida føres det nøye og detaljerte oversikter over det meste. Scoringer, målgivende, gule og røde kort, raskeste ditt og raskeste datt. Hvert år brytes gamle rekorder og nye settes. Flere rekorder er nesten like gamle som IL Tempo, men nå kan det hende de slettes fra rekordbøkene for evig tid. IL Tempo.no gir deg her en eksklusiv oversikt over rekordjaget vi har i vente.

Eikebrokk kan for alvor markere seg
Erik Eikebrokk kan havne i begivenhetenes sentrum denne høstsesongen. Spilleren med nummer 42 på ryggen vil med scoring eller målgivende på mandag slå nevnte rekord, men nærmer seg også andre rekorder. Bjørgums rekord på 17 mål i en sesong kan slås (Eikebrokk har 12), men størst og viktigst er likevel hvem som blir førstemann til 100 poeng. Bjørgum, som ikke har spilt for IL Tempo siden juni 2005, har stagnert og både Hoff og Eikebrokk tar innpå. Mens Hoff virker å være helt ute av scoringsform, har Eikebrokk siktet seg inn på å ta Bjørgums rekord før sesongen er omme. Men er 100 poeng mulig?

- Nei, det tviler jeg på. Javisst er jeg god, og etter at sukkersyken har ført meg tilbake i fantastisk fysisk form, burde jeg kanskje greie det, men går jeg forbi Haaken på listene skal jeg være fornøyd. 25 poeng på de 8 siste kampene i år er umulig, så det får jeg spare til neste sesong, sier Eikebrokk i en kommentar.

Topp 5 poengplukkere gjennom tidene for IL Tempo:
1. Tor Haakon Bjørgum, 84 poeng (63/21)
2. Erik Eikebrokk, 75 poeng (35/40)
3. Erik Hoff, 73 poeng (46/27)
4. Joakim Rønning, 35 poeng (22/13)
5. Steinar Larsen, 25 poeng (15/10)
---
18. Ove Hoff, 18 poeng (5/3)

PS: I en kommentar sier Ove Hoff at han skulle greid å score like mange mål som Haaken (altså 63) på en halv sesong...

.: Diskusjonsforum :.
Først til 100 - Eikebrokk eller Hoff?