TIRSDAG 8. AUGUST 2006

Sommerferien er over, høstsesongen starter på fredag:
- VI KAN RYKKE OPP!

(Regnbuen og Luftslottet) Sommerferien er over og juli måned gikk forbi uten de store skandaleoerskriftene. Mannskapet er stort det samme, men en rekke spillere har i sommer prøvespilt og venter for tiden på en konvolutt i posten påklistret IL Tempo-logoen. Aldri har noen ventet mer forgjeves, men for noen er venteboller livets rett.

Selv om spillerne ikke har stått for de store skandalene, betyr det på ingen måte at de ikke har vært skandalebeskjeftiget. Av erfaring har spillerne nå holdt seg mer i skinnet på byens skitne dansegulv eller funnet seg andre mer lugubre steder å utøve sine program på, enten det gjelder breakdance, sjekking eller rølping. Mens spillerne har kommet relativt heldig ut av det, har trener Eivind Bjaaland vært mer uheldig.

Ikke bare har den selv-tittulerte kvinnemagneten mistet draget, han har også mistet trenerjobben, i alle fall for 1 måned. I kjent Høgmo og Bondevik-stil har presset blitt for tungt for Bjaaland og arbeidsmengden svarer ikke til lønna. Bjaaland har gått på en smell og har fått permisjon ut august måned. Lade FK-manager Morten Hjørnevik sier i en kommentar at han aldri har hørt om noen trener på dette nivået som plutselig får fri midt i sesongen.

- Nei, det har jeg aldri hørt om. Får han feriepenger også? sier Hjørnevik syrlig.

Kvik 2 venter fredag på Terrabanen
Siste kamp før sommerferien bød på flere sesongdebutanter for IL Tempo, bl.a. Roar Waage, Ben Holan, Fredrik Lamøy og Geir Bekken, men sistnevnte blir ikke å finne på Terrabanen søndag. Onde tunger hevder Bekkens skjeggvekst nå har blitt så grundig og massiv at Ryan Giggs er en smågutt i forhold. Bekken sier han ikke gidder å barbere seg både før kamp og i pausen og kommer dermed ikke til å spille mer fotball for IL Tempo denne sesongen.

- Det er greit å være buskmann, men jeg vil ikke være det i medias søkelys. På Hovin kan jeg løpe rundt i skogen og brøle, slå med kjepper på trestammene helt for meg selv, uforstyrret. Det gir meg en frihetsfølelse jeg ikke får så mye av i hjemmet for tiden, sier Bekken før han spurter over veien og hopper inn i et tett buskas.

Med seier over Kvik 2 fredag og Lade FK neste uke, kan IL Tempo ta over 1. plassen i 5. divisjon avdeling 6. IL Tempo-kaptein Vegar Olsen bekrefter at moralen er på vei opp i laget og at med 1. plass i serien neste uke er det meningsløst å håpe på noe annet enn seriegull og opprykk.

- Vi snakker ikke om opprykk lenger, men er ikke useriøse av den grunn. Målet er å spille fotball, god og underholdende fotball, da kommer resultatene av seg selv. 2. omgangen mot Flatås var bare starten, Kvik 2 skal virkelig få kjøre seg, Kvik 2 skal få slite, hardt. Vi vinner 8-2! avslutter Vegar Olsen, før han spurter etter Bekken for å takle han bakfra med knottene først i kneskålhøyde.