TORSDAG 20. APRIL 2006

IL Tempo-esset Robert Preller med enorme fremganger i vår:
TAKKER TRENEREN!

(Regnbuen og luftslottet) Til tross for at han er en rev til å snike seg unna løpetreningene på onsdager, er det med en antilopes steg Robert Preller har galoppert seg inn i IL Tempo-supporternes hjerter denne sesongen. Æren tar han ikke selv, nei, den gir han til treneren Eivind Bjaaland.

- Coach Bjaaland har innført nye ambisjoner, ny disiplin og nye regler. I motsetning til før er det nå spennende å komme på trening, det er spennende å vinne kamp og alle har fått nyttig inspirasjon i håpet om endelig å rykke opp til 4. divisjon, sier Preller.

Kuttet ut skating og slåssing i bakgater.
Carl Robert Preller har en fortid som skater og slåsskjempe. Dongeribuksene er vide, lange og hullete. Albuene er kritthvite etter at et utall fall på skateboard'et har brukt opp lageret av pigmenter. På spørsmål om fallene også har slått vettet ut av ham, ler han avvisende, kjekker seg litt og titter utover horisonten og humrer for seg selv.

- Tror du ikke vi rykker opp? Vi har alle tiders sjanse. Vi har en stor og sterk stall, vi begynner å få orden på treningene og det er kamp om nesten alle plassene. I motsetning til i fjor, når nesten alle som møtte opp fikk spille, er det nå kun 2, kanskje 3 spillere som kan anse plassen sin på laget for sikker.

Er ting mer seriøst?
- Ja, utvilsomt. Jeg har kuttet ut potensielt skadelige aktiviteter som skating og tilfeldig slåssing. Jeg har blitt et år eldre og det kan man si om de fleste andre også. Bjaaland har tilført en seriøsitet som er ny for meg i alle fall. Spillerne tar nå ansvar for kollektivet like mye som for seg selv. Vi jobber for hverandre, tenker lag foran spiller.

Så det er ikke lenger noe jag etter pokaler på gallaen?
- Hehe, jeg er sugen på en pokal å sette over steikovnen hjemme ja. Håper kombinasjonen scoringer og assists skal gi meg en topp3-plassering også denne sesongen. Med Vegar Olsen på laget er jeg vel sjanseløs på råtassen uansett.

Årets scoop i IL Tempo?
- Vanskelig å komme utenom Ivers (red.anm. Bjørn Magnus Iversen), men jeg spår også en ny vår for Vidar. Se også opp for Magnus Skjæret. Har ikke sett han så mye, men han har nese for fotball, det er det ingen tvil om, avslutter Robert som er på farten som aldri før. Det er utrolig at han i det hele tatt får tid til fotball mellom sine 4 jobber.

Vi takker Robert for praten og ønsker høyrevingen lykke til i førsesongens siste treningskamp på søndag mot Skaun BK!

Forum
 
Det skjedde