TORSDAG 30. MARS 2006

IL Tempo ferdigforhandlet sponsoravtale med
THREE LIONS

(Three Lions) Etter flere uker med knallharde forhandlinger, et utall knuste ølglass og barslagsmål kom Three Lions-sjef Adrian Douglas (alias 'Dougie') og IL Tempo-boss Erik Eikebrokk til enighet om en sponsoravtale for sesongen 2006. Avtalen vil i denne omgang ikke gi IL Tempo klingende mynt i kassa, men Three Lions vil være med å legge ting til rette for å fremme IL Tempo i enda større grad i lokalsamfunnet.

På mange måter er IL Tempo og Three Lions to av samme alen. Ambisjonene er enorme og talentet er ubetinget. Begge brenner for det de driver med og fotballen står i sentrum. Men verken IL Tempo og Three Lions er bare fotball. Begge er institusjoner hvor det sosiale aspektet står i sentrum, her er hjertevarme og åpne dører. Du blir tatt imot med åpne armer og kastet ut med sterke armer hvis du ikke oppfører deg. For utagerende fyll er en gjenganger for både IL Tempo og Three Lions, spesielt dagen før kamp...men det er jo slik det skal være.

Hva får IL Tempo, Erik Eikebrokk?
- Alle spillere får et såkalt gullkort fra Three Lions med IL Tempo-logoen på. Dette kortet identifiserer vedkommende som IL Tempo-spiller og medfører en rekke hyggelige tilbud. Verdt å merke seg er bl.a. burger, chips og en halvliter øl for bare 99,-. Et unikt tilbud i trøndersk uteliv. Det er også andre spesielle rabatter på øl og lunsj på diverse tider.

- Ellers får alle innehavere av dette kortet såkalte VIP-plasser på Three Lions i forb. med alle slags storkamper. Three Lions setter også av plass for IL Tempo i forb. med alle slags møter og fester.

- Den største godbiten er likevel at Three Lions-innehaver 'Dougie' setter opp en fet premie til IL Tempos "Årets spiller" for 2006-sesongen. Det er foreløpig ikke kjent om prisvinneren vil være "Årets gigant" eller "Årets spiller," men 'Dougie' garanterer at dette vil være en pris verdig årets beste spiller i IL Tempo. Videre vil Three Lions stå for all mat i forbindelse med fremtidige IL Tempo-gallaer. Three Lions tilbyr også lån av alle slags teknologiske hjelpemidler som musikk-anlegg, projektorer og karaoke. Three Lions har også en scene hvor det vil leies inn live-band for å spille egnet musikk til gallaen.

- Det vil avholdes et kick-off party for å markere sesongstarten for IL Tempo. Denne vil enten avholdes siste helga i april eller første helga i mai.

Hva får Three Lions?
- IL Tempo har gått med på å arrangere en fotballturnering for Three Lions. Idéen bak denne er å gi de faste gjestene (og andre) på Three Lions et sosialsportslig tilbud på høsten. Alle som ønsker å være med møtes dagen før på pub'en hvor så lagene trekkes. IL Tempo kommer til å stå som organisator av denne cupen.

- Ellers vil IL Tempo bruke Three Lions som samlingssted hva sosiale anliggender angår, være seg spiller-, styremøter og IL Tempo-galla.

- Three Lions produserer en rekke effekter for å fronte sin fantastiske pub. Disse effektene vil IL Tempo ta i bruk i forbindelse med trening og kamp, være seg i hovedsak t-skjorter med IL Tempo-logo og Three Lions-logo, men også andre effekter kan bli aktuelt etter hvert.

- Three Lions får også førstesideplass på IL Tempos kampprogram i forbindelse med alle hjemmekampene i serien. Disse programmene vil deles ut på seriekamper, de vil legges ut online på IL Tempos hjemmesider og de vil også være tilgjengelig i begrenset opplag på bardisken hos Three Lions.

Starten på et langt samarbeid?
Ellers vil både Three Lions og IL Tempo 'utveksle' linker på sine respektive hjemmesider for å hjelpe hverandre til flere besøkende.

IL Tempo ønsker Three Lions lykke til den kommende sesongen og måtte samarbeidet være frukbart og blomstrende for begge parter.

Forum
 
Det skjedde