MANDAG 27. FEBRUAR 2006

Ivers (u)lykkelig sesongdebutant mot Gauldal:
STORSPILL FRA BACKPLASS!

(Bjørns kiosk) Hans fotballferdigheter er myteomspunnet og sagnomsust. Likevel er det så lenge siden han sist spilte for IL Tempo at det er få spillere som kjenner han som annet enn "Ivers." Han som holdt på å bli nytt medlem i "de som aldri kommer eller punkterer"-klubben hvor Geir Bekken er leder. Mot Gauldal beviste Bjørn Magnus Iversen at han er kommet tilbake, og at han har kommet for å bli!

- Jeg følte at jeg hang med i det meste og at vi hadde god kontroll på det som skjedde på vår egen banehalvdel, var Ivers' raske oppsummering etter kampen.

Ivers har vært hjemme siden sommerferien, men jobb og skole har forhindret det tidligere kretslagsesset i å spille for IL Tempo, foruten 4 kamper i Charlottenlund Julecup. Men allerede da beviste stortalentet at han er en spiller for fremtiden.

Mot Gauldal herjet Ivers med hele motstanderens høyreside og spilte en prikkfri defensiv kamp frem til det ulykksalige selvmålet i 2. omgang. Hevngjerrigheten var etter dette stor og best husker vi angrepet han selv var med på å starte på egen 16-meter før han avsluttet angrepet fra høyre ving-posisjon. Herlig innstilling!

Takket nei til en rekke klubber
I godt over 2 år har Ivers fra spissplass herjet med flere australske toppklubber, men når han nå er tilbake i IL Tempo er han nødt til å finne seg i å bli ansett som forsvarsspiller eller midtbanespiller. Trener Bjaaland legger ikke skjul på at han liker det han ser i spilleren, men ønsker ikke at Ivers skal lide under sin nytteverdi og rotasjonsprinsipp:

- I utgangspunktet skal vi finne den posisjonen Ivers er best i, men det er likevel naturlig at en spiller av hans kvaliteter kan bli nødt til å bekle andre plasser også. Men det skal vi forsøke å unngå. Jeg har lyst til å se Ivers i en midtbanerolle snarest.

Den muligheten kan Ivers få allerede til søndag mot Utleira i ABRA-hallen, men det spørs om han får tatt seg fri fra jobb. Skal vi legge oppgjøret mot Gauldal til grunn, venter det mye godt fra Ivers denne sesongen.

- Det er mulig jeg får det til, har jobbehelg, men jeg håper å finne en åpning, avslutter Ivers.


Forum
 
Det skjedde