ONSDAG 22. FEBRUAR 2006

Keeperkjempe setter skole og jobb foran IL Tempo
BJØRN FLYEN SLUTTER!

(Gløshaugen) Ikke mange dagene etter at en annen keeperlegende, Stig Smolan, takket for seg av utenomsportslige årsaker, har enda en behansket IL Tempo-spiller bestemt seg for å trappe ned. Denne gangen er det sympatiske Bjørn Flyen sin tur til å prioritere skole og jobb foran IL Tempo.

- Jeg tror rett og slett at jeg må kutte ut fotball i vår. Det er altfor mye som skjer rundt skole og jobb, og motivasjonen er ikke der, sier Flyen i et stressende friminutt.

Avgjørelsen slår ikke ned som en bombe i IL Tempo-leiren, da Flyen kun har spilt 3 kamper siden han kom tilbake fra et års opphold i Las Vegas. Likevel håper IL Tempo-ledelsen at Flyen kan finne tilbake til motivasjonen utover våren i tråd med avsluttende eksamener og IL Tempos gryende form.

- Jeg har andre ting som krever så mye denne våren at jeg må fokusere fullt ut på det, avslutter Flyen.

Storspilte i 2003
Bjørn Flyen kom inn i i IL Tempo-miljøet i slutten av 2003-sesongen da IL Tempo sleit i bunnen av 5. divisjon og led under savnet av en dedikert og spenstig keeper. Flyens debut gikk over all forventning og holdt nullen i 4-0 seieren over Lade FK. Flyens inntreden kuliminerte med en formstigning også for resten av laget, som vant også de to påfølgende kampene. Flyen var også svært delaktig i IL Tempos gode 2004-sesong, som endte bare en eneste scoring unna opprykk, før han forlot Trondheim til fordel for USA-studier rett før sommeren.

IL Tempo vil benytte anledningen til å ønske Bjørn lykke til med studier og jobb fremover og måtte du finne en anledning til å gjøre comeback snarest!


Forum
 
Det skjedde