TORSDAG 26. JANUAR 2006

IL Tempo-styret samlet seg på Three Lions
Årsmøte 2006

(Three Lions) Det var med stor spenning styret gikk sammen for å treffe viktige valg om IL Tempos fremtid. Til stede var leder og nestleder i klubben Eikebrokk og Jenssen, varakassererassistent Sarheim og treneremnene Bekken og Bjaaland. Mest spenning var knyttet til sistnevnte duo hvis foredrag, tanker og idéer vedvarte en god time over tildelt tid.

Referent: Erik Eikebrokk

Saksliste:

  1. Sportslig
    -Styret vedtar Bjaaland og Bekken som trenerduo enstemmig.
    -Bjaaland forteller om sine ambisjoner med IL Tempo. At hans kompetanse hovedsaklig ligger på det fysiske og det defensive. Bekkens rolle vil bli som fotballfaglig konsulent og spillerutvikler.
    -Eikebrokk forteller om at det vil bli 5-7 treningskamper før sesongstart, hovedsaklig i ABRA-hallen. Videre lover han to faste treninger på kunstgress i uka fra april av.
    -Bjaaland forteller at han ønsker at treningene starter opp andre uka i februar. Da med en ukentlig trening i Leangen ishall, hvor fokus settes på kondisjon, hurtighet og løpsteknikk. Det legges opp til ytterligere en trening, som vil foregå enten utendørs på kunstgress (primært Bjaalands ønske) eller innendørs på parkett (plan b).
    -Bekken forteller om viktigheten av at alle sikter mot samme mål og at det er helt avgjørende at alle spillerne dedikerer seg og stiller på trening, selv om alle (trenerne inkludert) vet at løpetrening er kjedelig. Bjaaland understreker sine ambisjoner om å gjøre IL Tempo til landets best trente 5. divisjonslag, og virker veldig seriøs på dette punktet.
    -Eikebrokk tar opp temaet garderobekultur og spilleruttak. Bjaaland tar opp tråden og forteller at han krever at alle spillere skal være på plass 45 minutter før kampstart i garderoben. Han ønker å sette av 30 minutter til sosialisering, koseprat, tant og fjas, tysker og oppvarming. Bjaaland vil også ha spillerne i garderoben etter kamp, hvorvidt han vil ha spillerne i garderoben i pausen, har han ikke tatt stilling til enda.
    -Bjaaland og Bekken diskuterer seg imellom om de skal være spillende trenere, noe Bjaaland er veldig skeptisk til. De to blir enige om at det alltid skal være en trener på sidelinja, og bare hvis begge er tilstede kan en av dem spille. Bjaaland understreker viktigheten av at han skal være nøytral og ikke sette seg selv som spiller foran andre.
    -Bjaaland ser for seg en spillertropp på 15-16 per kamp, ikke flere da han mener dette vil føre til det han klassifiserer som innebyttekaos. Han understreker viktigheten av å vinne, at det er derfor han satser på dette og at alle ikke kan regne med å få spille i tette kamper med usikkert utfall. Likevel ligger det til grunn at alle skal få spille mest mulig.
    -Bjaaland ønsker at spillerne skal velge en kaptein gjennom stemmegivning. De tre spillerne med mest stemmer blir henholdsvis kaptein, visekaptein og visevisekaptein. Disse tre skal danne spillerutvalget som skal ta opp ting med trenerduoen som spillergruppa måtte ønske.
    -Det vedtas å utarbeide en treningsplan for sesongen. Med oversikt over treninger, dugnader, treningskamper og seriekamper. Dette for å forenkle planleggingen for den enkelte og reservere IL Tempo-dager.

  2. Økonomi
    -Styret setter kontingenten til 1500 NOK (spillerne får selv avgjøre på høstparten om kontingenten skal kompletteres med ytterligere 500 NOK hvis ønske om flere treninger. Betalingsfrist settes til 1. mars 2006.
    -Eikebrokk forteller at alle spillerne er nødt til å stille på de 4 dugnadene som er planlagt. Det vil dreie seg mest sannsynlig om varetelling. Det er ikke noe spørsmål om hvis, men om må må. De spillerne som i dag ikke vet at de kan stille på dugnad, bør vurdere sin stilling i spillergruppa, for det er et absolutt minstekrav at spillerne stiller på 4 dugnader og betaler kontingent på 1500 NOK.
    -Three Lions-eier Adrian Douglas antyder at han kan være villig til å sponse klubben. Leder Eikebrokk oppfordres til å sende en mail til Douglas og fortelle om klubben, det gjøres.
    -Usikkert om Bet24 fortsetter sponsorsamarbeidet med IL Tempo, noe som vil klargjøres i løpet av februar.

  3. Utstyr
    -Eikebrokk understreker viktigheten av draktlikhet og kan fortelle om en avtale inngått med Nor Contact, som klubben kan benytte seg av. Denne innebærer shorts, strømper og overtrekksdrakt fra Kappa i klubbens farger med IL Tempo-logo, navn og initialer på drakten. Pris: 1000 NOK. Eikebrokk understreker at dette er høyst frivillig, for de som kun ønsker seg shorts og strømper er dette mulig, til en langt lavere pris.
    -Eikebrokk foreslår at alle spillerne skal få hver sin drakt denne sesongen for å slippe styret med å levere inn/ut drakter. Forslaget vedtas og viktigheten av å samle inn alle drakter snarest får bredt fotfeste. Dette for å gjøre en opptelling og finne ut hvor mange nye drakter som må bestilles.

  4. Organisering
    -Eikebrokk forteller om 4 stillinger som må bekles.
    -Sarheim tar på seg jobben som draktansvarlig og trer ut av stillingen som varakasserer under Morten Berg. Steinar Larsen foreslås som ny kasserer.
    -Magnus Jystad foreslås som dommer og dommerkontakt i klubben. Jystad har selv tatt initiativet. Avgjørelse avventes. Klubben sponser gjennom Fotballkretsen dommerkurs. Ingen ekstra utgift.
    -Sponsor og dugnadsansvarlig. Sarheim tar til orde for en høyst pratsom venninne han har. Ønsker å forhøre seg med henne om hun kan ta på seg vervet. Avgjørelse avventes.

  5. Spillermøte
    -Spillermøtet settes til torsdag 2. februar kl. 19:00 på Three Lions (Brattørgata, tidl. Scapa, andre siden av Cherrox). Viktigheten av at alle spillere møter understrekes. Innkallelse sendes ut snarest. Bjaaland vil fortelle i dybden om seg selv, sin rolle og sine ambisjoner. Bekken vil fylle på med fotballfaglig innhold mens Eikebrokk vil fortelle litt om organisering før Sarheim gjør sin siste jobb som kasserer og forteller om økonomien og legger frem regnskapet for 2004.

  6. IL Tempo-galla
    -Sarheim etterlyser galla for 2005. Eikebrokk understreker at denne er på agendaen og håndballgruppa kan påtå seg ansvaret for å arrangere den.
    -Bjaaland understreker viktigheten av å legge en sosial plattform og krever minst 2 sosiale arrangement før sesongstart. Bowling foreslås. Øl foreslås. Dreams Go-Go bar foreslås, men avvises. Paintball foreslås. Flere forslag ønskes på spillermøtet.

    Avtale gjøres med innehaver Adrian Douglas om lån av lokaler og storskjerm for spillermøte torsdag 2. februar. Douglas forsikrer oss om sine intensjoner om å sponse klubben.


    Noter: Det er viktig at alle spillere som måtte ha noe på hjertet benytter sin stemme på spillermøtet. Bjaaland og Bekken starter med blanke ark og er veldig interessert i å høre om tidligere erfaringer, reaksjoner på styremøte og annet. Det er bedre å si for mye enn for lite.

Forum
 
Det skjedde