FREDAG 20. JANUAR 2006

IL Tempo med toppsaken på VG.no
"HISSIGPROPPEN"

(VG Nett) Fredag 20. januar 2006 vil for alltid være en historisk dag for IL Tempo. Det var nemlig den dagen da klubben stod for Norges største avis' hovedoppslag. Eller i alle fall den nest største saken. I sentrum stod selvsagt rebellen Tor Haakon Bjørgum, hvis klassiske video endelig ble viet den fortjente oppmerksomhet fra landets medier.

Slik så det ut da IL Tempo var Norges viktigste fotballklubb:

Tett på nett med Haaken neste uke.
Det har ikke lykkes c53twve0h_db478742.no å komme i kontakt med nasjonens nye folkehelt og moromann, men Bjørgum skal per teleks ha informert klubben om at han vil stille til tett-på-nett i neste uke for å svare på de spørsmål fans verden over måtte ha. Ellers informerer Bjørgum at han har skaffet seg hemmelig telefonnummer og understreker at det ikke er noen vits i å sende gratulasjonsmeldinger til det gamle nummeret. (Etter det IL Tempo kjenner til var abonnementet likevel stengt grunnet manglende betalinger.)

IL Tempo gratulerer Tor Haakon Bjørgum med sine velfortjente 15 seconds of fame, for når dette skrives er saken allerede henvist til 3. plass av VGs hovedsaker.

Haaken på sin side truer nå VG, Steinar Larsen og IL Tempo med søksmål. To be continued...

 

Forum
 
Det skjedde