FREDAG 20. JANUAR 2006

Reaksjonene lar ikke vente på seg etter oppsettet:
NØKKELKAMPER I FLENG

(Fotballkretsen) Etter at c53twve0h_db478742.no var først ute med den ekslusive nyheten om at IL Tempo igjen er i pulje med Lade FK og Flatås, har ikke reaksjonene latt vente på seg. En etter en har IL Tempo-spillere og ledere var ute i media hvor de gjennom forskjellige taktikker enten har slengt arrogant med leppa eller vist respekt for sesongens motstandere. Frank Halvei etterlyser nå klarere retningslinjer for hvordan spillerne skal opptre i media i forbindelse med det han kaller en ukultur i klubben. "Ja, det er noe med det å ordne håret og holde inn magen hver jævla gang det er et fotoapparat i nærheten" uttaler en brysk Halvei.

Bjørgum er forsiktig optimist, sikter mot 100 poeng.
IL Tempos poengkonge i mange av IL Tempos 5. sesonger, Tor Haakon Bjørgum, har varslet et personlig oppgjør med det han mener er en heksejakt av sin person. Spillerne greide ikke å leve opp til de store forventningene som var knyttet til han forrige sesong og rømte etter hvert landet til fordel for de dunkle skoger ved Raufoss. Her har han nå forsøkt å bygge opp sin knuste selvtillit og mer enn antyder at han er mer revansjelysten enn noen gang og etterlyser sterkere engasjement fra sine medspillere.

- Hvis vi får holdning som vi hadde borte mot Malvik i 6-1 seierne i 2004, rykker vi opp lett. Men jeg er skeptisk til Bjaalands motiverende egenskaper, sier Haaken og mer enn antyder at han ikke er fremmed for å se seg selv i en spillende assistenttrener-rolle.

- Lade FK, Øya FC og Flatås blir nøkkelkampene. I fjor avga vi 12 poeng mot de lagene, i år må vi HA MINST 12, avslutter Haaken som forsikrer oss om at han er med for fullt denne sesongen og slutter seg til sesongoppkjøringen i løpet av mars måned.

Skepsis knyttet til treningsopplegget.
En av IL Tempos virkelige bauter, Vidar Jenssen, er forsiktig optimist foran 2006-sesongen. Ikke fordi han lar seg skremme av motstanderne, men fordi han vet lite om klubbens sportslige opplegg.

- Usikker til vårt opplegg. Onde tunger hevder Bjaaland ikke tør møte offentligheten, å gjemme seg bak fårete kallenavn på hjemmesiden gir ingen 3-poengere. Til nå har han kommer med politisk korrekte blødmer, vet lite om planene hans.

Tar en kamp av gangen
Da Eivind Bjaaland fikk høre om spillernes skepsis var han raskt ute med å presisere at han forstår at spillerne enda ikke har tiltro til hans innsats og kompetanse, men påpeker at han tror det er fornuftig at spillerne igjen ikke går i samme fella og tar opprykker for gitt, noe Bjaaland mener har vært årsaken til at IL Tempo har mislyktes de siste sesongene. Likevel vil ikke Bjaaland uttale seg om IL Tempos muligheter til opprykk eller hvem han frykter mest av motstanderne.

- Oppsettet så jo ikke ille ut da, men det er jo alltid uvisst med disse 2'er-lagene.

- Vi fokuserer kun på det vi kan få gjort noe med. Oss selv. Vi kaster ikke bort energi på noe annet. Vi må spille vårt spill uansett om et er Sparta Praha eller Flatåsen som står på motsatt banehalvdel.

PS: Det lyktes ikke å komme i kontakt med Geir Bekken, da det ryktes at all hans båndkapasitet benyttes til MILF.

 

Forum
 
Det skjedde