ONSDAG 18. JANUAR 2006

IL Tempo mangler sårt en målscorer
MATCHVINNER TIL LEIE?

(Regnbuen og luftslottet) Etter Tor Haakon Bjørgums tvangsflytting til Raufoss og den tidligere måltjuven Erik Hoffs notoriske måltørke har IL Tempo sårt savnet en toppscorer, en hvis suget etter mål er så stort at han ikke enser bedre plasserte medspillere, en som går usynlig store deler av kampen, men sikrer tre uhyre viktige poeng på overtid. IL Tempo går nå nye veier i jakten på en ny spisspamp og har satt av penger i årets budsjett for å lønne en eventuell superspiss. Er DU matchvinner til leie? Er du IL Tempos Jon Stark?

25 kroner for scoring, 50 kroner for seier, ingen betaling ved tap
Av IL Tempos 261 scoringer på 5 sesonger og 96 kamper har duoen Erik Hoff og Tor Haakon Bjørgum scoret 40% av målene, men nå er altså dynamitten våt og bærer ikke lenger frukter. Bjørgum har etter sigende lagt fotballskoene på hylla, mens Hoff satser på å forlenge idrettskarrieren på toppnivå gjennom å satse på bedriftsinnebandy og pubdart.

Er du den spilleren IL Tempo søker? Har du hatt "egoist" og "driblefant" hengende over deg helt siden miniputtalderen, er du mest sannsynlig den rette for oss. Med deg på laget har IL Tempo alle muligheter til å bli trønderfotballens høydepunkt denne sesongen. Et lag med spisskompetanse i begge ender, det er nemlig ganske så ironisk og temmelig flaut at IL Tempo bærer preg av å ha langt mer spisskompetanse i forsvar enn på spissplass.

Frynsegoder og bonusavtale
For ikke lenge siden ble Eivind Bjaaland klubbens første profesjonelle trener, nå har du muligheten til å bli klubbens første profesjonelle spiller. Ja, scorer du nok mål har du faktisk muligheten til å bli millionær allerede den første sesongen. IL Tempo har satt av økonomiske midler for å finansiere følgende avtale:

  • 50 kr for hjemmesier du deltar i
  • 50 kr for borteseier du deltar i
  • 25 kr for hver scoring du besørger
  • 250 kr for 1. plass på tabellen
  • Frynsegoder
  • Penger under bordet i forb. med overgang (såkalt sign-on-fee)
  • Gratis børst på IL Tempo-gallaen

Er du den IL Tempo søker?
Send inn din CV til jonstark@c53twve0h_db478742.no og gjør din interesse til kjenne. Deretter vil Eivind Bjaaland ta kontakt snarest mulig og invitere deg over for et prøvespill. IL Tempo dekker selvsagt oppholdet.

 

Forum
 
Det skjedde