ONSDAG 30. MARS 2005

Hva skjedde etter at kamera var slått av?
Vi spør: Bill. Mrk. Alex

(Stølen) Det er nå snart gått et halvt år siden den tidligere IL Tempo-yndlingen Alexander Kongshaug prydet millioner av tv-skjermer landet rundt og toppet ønskelistene for hva småpikene ønsket seg til jul. Men hvordan står det egentlig til med Alexander etter at han ble dumpet av TV3's utkårede fra Spania per telefon? Vi slo oss ned med en meget snakkesalig og åpen Alex, i solveggen på Oppdals Lainsby-torg.

Han koser seg sammen med mange andre likesinnede ski- og alkoholfantaster i Oppdalsfjellene denne påska og føler ikke han skiller seg fra mengden til tross for sine nasjonale tv-opptredener.

- Jeg opplever jo at mange snur seg etter meg og prater bak min rygg, men stort sett har jeg bare positive opplevelser i ettertid av programmet, signaturen har jeg da også fått øvd på noen ganger, sier Kongshaug og vinker til en kjekkas som passerer oss.

Forelsket eller ikke?
Selve bruden i programmet, Ann-Kristin Gresby, har i ettertid kjempet en tapper og ensom kamp mot TV3, etter det hun oppfattet som forelskelsespress og lek med følelser, en oppfatning Kongshaug ikke deler. Alex selv valgte å trekke seg fra programmet etter noen ukers bekjentskap, men press fra TV3 og en god slump penger under bordet, gikk han inn i Big Brother-huset igjen for å redde stumpene av programmet og forsøke seg på millionene hos Frithjof Wilborn.

- Jeg gjorde så godt jeg kunne og brukte alle hjelpemidlene jeg hadde tilgjengelig, men millionær blir jeg nok aldri. Jeg forsøkte å ringe en venn, nemlig Ørjan Antonsen, som stilte opp, men han dreit seg jo loddrett ut på tv og skal ha blitt observert tett omslynget med brudgommens venninner.

- Forelsket eller ikke. I en slik setting hvor man må forholde seg bare til en dame om gangen, er det lett å tro at følelsene fører en i retning av et kvinnelig objekt man normalt sett ikke hadde siklet etter. Jeg må svare et ja med forbehold, men det føltes aldri bittert at det ikke ble noe mellom oss.

Ringte til Ann-Kristin under IL Tempo-gallaen
Etter at ryktene om at Alex hadde blitt dumpet per telefon, skal Kongshaug etter en akevitt for mye blitt presset av såkalte kamerater til å ringe sin "utkårede" for å dumpe henne tilbake, noe Kongshaug avviser at han har gjort. Vi ber ham om å sjekke anropsloggen, noe som virker forskrekkende på Kongshaug.

- Jeg husker de forsøkte å lokke meg til det, men selv etter utallige liter alkohol innabords holder jeg meg for god for sånne ting. Jeg aner ikke hvem som har ringt, det er i alle fall ikke meg, vet du hvem som har ringt? spør Kongshaug får utsendte, som har svar på det meste.

Vi viser Kongshaug bilder av sjokkerende art. Sekvensene utspiller seg under IL Tempo-gallaen med Kongshaug liggende vannrett i en utspydd sofa, men mobiltelefonen på bordet ved siden av ringende til Ann-Kristin. Vi kan informere om at det er en mannsstemme som svarer på telefonen, noe som ikke overrasker Kongshaug.

Skjegg eller ikke skjegg?
Under programmets gang viste ikke Kongshaug seg som den dominerende typen, faktisk gjorde han nesten alt Ann-Kristin (eller TV3) ba han om. Vi vil vite om det gjør han en empatisk og gjennomført hyggelig person eller om han rett og slett er dumsnill og usikker på seg selv...Vi henviser til episoden hvor han barberte bort det flotte bukkeskjegget, klipte seg og gikk i klær som en ikke fullt så heterofil duttebass fant frem til han på såkalte "hippe" motebutikker.

En rødmende Kongshaug blir svar skyldig og hevder han lenge hadde planlagt å ta skjegget og at det var av jobbmessige årsaker at det nå ble aktuelt. Også jobbsammenheng skal være årsaken til både friseringen og en ny garderobe.


:: Diskusjonsforum ::

På hvilke barneskoletrinn lærer man om ære, ansvar og integritet?

Forum
 
Det skjedde