TIRSDAG 8. FEBRUAR 2005

Stig Smolan lover konkurranse om keeperplassen:
JEG BLIR 1. KEEPER!

(Fjordgata) Keeperesset Stig Smolan er lei av to ting. For det første er han møkk lei alt pratet om at endelig kommer Bjørn Flyen hjem til Trondheim for å ordne opp i forsvarskaoset og keeperkrisen som preger IL Tempo og ikke minst det evigvariende snakket om at han er den perfekte reservekeeper. "Zalo" har nå doblet treningsmengden og har ingen intensjoner om å overgi plassen til Bjørn Flyen uten kamp.

Stig Smolan, eller "Zalo" som han kalles blant sine nærmeste, slo for alvor gjennom som keeper for Othilienborg i 2003, i klubbens siste år før senioravdelingen ble lagt ned grunnet gnisninger mellom spillergruppa og trenerduoen Svend Didrichsen og Ronnie Gjevik. Da mange av spillerne lot seg påvirke av de utenomsportslige forholdene, stod Stig Smolan frem som den kjempen han er og reddet laget fra en forferdelig høstsesong og sikret klubben mange kvinnelige fans ved å vrenge av seg skjorta ved kampslutt. En rekke fantomredninger ordnet de nødvendige poengene for at klubben ikke skulle havne i nedrykkssumpen, og faktisk var Othilienborg en periode også blant de 7-8 beste.

Det oser selvtillit av Stig Smolan når han forsikrer oss om at ingen trener hardere, ingen trenere bedre i IL Tempo. Mens lyslugger som Vegar Olsen, Roar Midtflø og Nils Dalehaug lyser opp traustige ølbuler i Trondheim Sentrum med sine tettsittende singleter og lyserosa hotpants, går Smolan til sengs rett etter Big Brother og ønsker morgensola velkommen med en dose tran og en slurk gulrotsaft.

- Flyen kan ikke regne med å spasere inn i ellvern.
Smolan forsikrer oss at han er bare såvidt i gang. Han ønsker seg trøye nr. 1 i forsinket bursdagsgave og Bjørn Flyen skal på ingen måte få føle seg sikker på at keeperplassen er hans når han kommer tilbake fra USA.

- Hvis Flyen har holdt formen ved like og presterer på et skyhøyt nivå når han kommer tilbake, skal jeg gladelig gi han plassen. Men han skal prestere sabla godt for å vippe meg av pinnen. Måtte den beste keeperen stå, uansett skal jeg gi IL Tempo-ledelsen et luksusproblem ved laguttaket.

Oppforder resten av spillerne til å trene!
Keeperesset føler dog at resten av spillergruppa har langt opp til sin egen treningsstandard. - Vi trener ikke ofte, og når vi først trener, kommer det knapt 10 spillere. Det er ikke mye å forlange at spillerne kan dukke opp på trening én gang i uka. Men det er kanskje slik det har blitt i dagens tidsklemme. Det virker som Big Brother, øl og lettkledte damer kommer foran IL Tempo og sosialt samkvem, avslutter Smolan i sin personlige parole til den øvrige spillergruppa og sikter utvilsomt til trioen i Fossegrenda.

:: Relaterte saker ::
Profil : Stig Smolan

:: Diskusjonsforum ::
Hvem fortjener å bli førstekeeper. Bjørn Flyen eller Stig Smolan?

Forum
 
Det skjedde