FREDAG 4. FEBRUAR 2005

The Squad numbers has to be decided:
Spillerstallen 2005

(Luftslottet) The Squad numbers for the forthcoming season has to be decided. Please confirm squad.

Etter at flere spillere har lagt opp grunnet likviditetsproblemer, besluttet IL Tempo-styret som kjent å kutte ut 2'er-laget og toppe en samlet spillergruppe foran 2005-sesongen. Dette medfører en stor spillerstall, men det er hevet over enhver tvil at IL Tempo står sterkere i kampen om opprykket enn noen gang før, til tross for at også noen spillere har takket for seg...

Holan satser på skole, Osheim på fengselsjobb.
En av de største IL Tempo-idolene de siste to sesongene, Ben Holan, skulle etter planen returnere til hovedstaden i juli, samtidig som Bjørn Flyen, men nå har fruen etter alle solemerker lagt andre planer for den joviale wannabe-israelitten. Thomas Osheim, som på det nærmeste var klar for sitt IL Tempo-comeback, blir heller ikke aktuell for IL Tempo denne sesongen, da han rett etter jul fant ut at han måtte sone flere år ved en fengselsskole i Oslo-området. Av sikkerhetsmessige årsaker kan vi ikke oppgi hvilken anstalt dette er snakk om.

Måtte legge opp grunnet pengetrøbbel
To andre som har måttet se sin fotballkarriere avsluttet totalt, er Roar Midtflø og Alexander Kongshaug, som er svartelistet grunnet manglende innbetalinger. Ronnie Gjevik arbeider for tiden i Oslo (Lindorff), men skal ha ønsket seg en snarlig Trondheim-retur, noe som kan gjøre han aktuell for IL Tempo fra august av. De eneste spillerne IL Tempo har mistet til andre klubber, er Ståle Petersen og Tom Håvard Storvik aka. Tomsing. Petersen har signert for en Finnmarsksklubb, mens Storvik returnerer til sitt kjære Utleira som satser på å fortsette jojo-tilværelsen mellom 4. og 5. divisjon.

Stor tropp - flere kommer.
IL Tempo-styret satte som kjent en grense på 30 betalende spillere innen februar, for at to lag skulle være aktuelt. Per dags dato teller stallen 21 spillere, men Fredric Vogel og Bjørn Flyen returnerer med sikkerhet i juli. Videre er Tor Haakon Bjørgum selvskreven i stallen så fort han får gjort opp sine økonomiske forpliktelser. Også Fredrik Lamøy har signalisert videre satsning om han får plass til fotballen mellom kung fu-treningene. Geir Bekken forsøker seg med sin sedvanlige list for å slippe å betale treningskontingenten, men er ventet å være med for fullt fra 1. seriekamp av. Sistemann er Eivind Arne Bjaaland som trolig går på sin første fulle sesong med klubben, så fort han får sitt "ja" fra fysioterapeuten.

PS: Joakim Rønning melder at Stig Enlig har klare intensjoner om comeback på fotballbanen...

Squad confirmed.


:: Relaterte lenker ::

Se hele spillerstallen for 2005

:: Diskusjonsforum ::
Kan det virkelig være bruk for så mange spillere?


Forum
 
Det skjedde