FREDAG 28. JANUAR 2005

ÅRSMØTEREFERAT

(13.01.05 - Solsiden) Kasserer, og referent i Magnus Sarheims fravær, Morten Berg, presenterer her referatet fra årsmøte for de sarte sjeler som av diverse dårlige grunner var forhindret i å komme eller "glemte" det med vilje. Årsmøtet representerte starten på månedlige styremøter denne sesongen. Det er to ledige plasser i styret, som venter på å bli fylt av to ansvarlige personer. Aktuelle kandidater kan ventes å bli innkalt til styremøtet neste uke.

Deltagere:
Erik Eikebrokk
Morten Berg
Joakim Rønning
Vidar Jenssen
John Johnsen
Vegar Olsen
Nils Dalehaug
Mads Grimsbu
Stig Smolan
Snorre Vikdal

Saksliste:
0 Valg av referent
1 Organisering
2 Sportslig
3Økonomisk
4 Diverse

0) Valg av referent
Morten Berg ble i Magnus Sarheims fravær valgt til referent.

1) Organisering
Dugnads/sponsoransvarlig - Ingen navn ble fastsatt, men det ble bestemt at IL Tempo må ha en person i denne stillingen innen sesongstart.

Draktansvarlig - Ingen navn ble fastsatt, men det ble bestemt at IL Tempo må ha en person i denne stillingen innen sesongstart.

Oppmann/Lagleder IL Tempo II - Et par navn ble nevnt, men ingen sa seg villige. Problemstilling som blir utsatt til avgjørelsen om ett eller to lag er tatt.

2) Sportslig
Sesongen 2004 - Sesongen 2004 ble rask gjennomgått av Erik med oppturer, nedturer og lærdommer vi må ta med oss videre.

Treningsoppmøtet generelt for dårlig.

Sesongen 2005 - Det store spørsmålet foran 2005 er hvor mange lag vi skal melde på. Morten Berg og Magnus Sarheim har fastsatt et minimum på 30 betalende medlemmer for at 2 lag skal kunne bli meldt på. Ved en rask gjennomgang av spillerliste fra 2004 pluss andre aktuelle spillere kom vi fram til 23 sikre medlemmer. Endelig bestemmelse utsatt til 22.01.2005.

Oppstart - Treningsoppstart (utendørs) satt til midten/slutten av mars.

Treningskamper allerede i januar.
Treningskamper - 3 treningkamper fordelt over januar-mars allerede fastsatt. 100kr per pers for dekke av baneleie og dommer. Første kamp mot Gimse 22.01.2005 i Abra-hallen.

Treninger - Treningsoppstart i midten/slutten av mars. Nissekollen for dyrt, Heimdal foretrukket foran Lade. Se hvordan ståa er på Lerkendal. Også se om det er ledige strøtimer i offentlige haller for innetreninger før utetreningene starter. Klubben trenger også et ballnett med 5-6 baller.

Laguttak - Enighet om at vi skal toppe laget. Laguttak skjer med grunnlag på spillerprestasjoner i kamp og på trening.

3) Økonomisk
Regnskap 2004 - Regnskapet for 2004 ble lagt fram, med et underskudd på kr. 26 545,-. Vi mangler fortsatt omlag kr. 10 000 i kontingenter som ikke er betalt fra forestående sesonger.
Budsjett 2005 - To budsjettforslag for 2005 ble lagt fram, ett budsjett for en sesong med ett oppmeldt lag, et annet budsjett for to lag.
Kontingenter - Grunnkontingenten for 2005 er satt til kr. 1500,-. Ut over dette vil det kreves at hver spiller er med på dugnad for å jobbe inn budsjettet.
Dugnad - Hvert medlem er pålagt å delta på dugnader for at klubben skal greie seg økonomisk. En idé er at det skal være mulig å kjøpe seg fri fra dugnadstimer for den som absolutt ikke vil delta. Dugnadsansvarlig må bli valgt før sesongstart, og denne personen må legge en plan over dugnader for 2005.

4) Diverse
T-skjorter - IL Tempo t-skjorter er mulig å få kjøpt for kr. 100,- pr. stk. Bestilling kan rettes gjennom hjemmesidene når dette blir aktuelt.

:: Relaterte saker ::
16.01.05 Nytt prosjekt: "Vi leker ikke klubb"

:: Diskusjonsforum ::
Viktige saker som MÅ tas opp på neste styremøte?

 

Forum
 
Det skjedde