MANDAG 24. JANUAR 2005

Første avdelingsutkast!
5. divisjon avdeling 6

(Fotballkretsen) Som seg hør og bør i slutten av januar, har Trøndelag Fotballkrets i tradisjons tro sluppet sitt første utkast til 5. divisjonsavelingene for 2005-sesongen. Foreløpig er IL Tempo satt opp i en avdeling med bare 7 andre lag, men forhåpentligvis kommer det med i alle fall ett lag til, slik at det ikke blir en amputert sesong. Hvis ikke må IL Tempo få lov til å anbefale kretsen å kutte ut én avdeling, slik at alle 5. divisjons-avdelingene teller 10 lag, i stedet for at noen avdelinger nærmest spiller "halv sesong." Dette i tillegg til IL Tempos ønske om å innføre 6. divisjon igjen og kutte ut en hel rekke 5. divisjonsavdelinger, men det er en annen sak.

c53twve0h_db478742.no-redaksjonen vil i løpet av kort tid komme med en nærmere presentasjonen av lagene, men så langt nøyer vi oss med en oppsummering.

Flatås. Et lag IL Tempo har møtt 4 ganger før i serien, med 1 uavgjort og 3 tap som fasit. Alltid jevne kamper, men Flatås har merkelig nok trukket det lengste strået flere ganger. Det skal det bli en slutt på nå.

Lade FK. Gledelige nyheter for alle i IL Tempo, og sikkert for alle i Lade også. Bare synd Mausund ikke ble med i samme avdeling. Det er et vakker preg over disse tre lagene i samkvem. Lade har vi møtt 4 ganger i seriesammenheng, med 1 seier og 3 tap som tellende resultat. Tipper vi det står 3-3 ved sesongslutt?

Sverresborg 2. Sverresborg har vi møtt 2 ganger før, nærmere bestemt i 2001/02-sesongen, da vi slo dem 3-2 på Havstein etter en taktisk genial kamp hvor Steinar Larsen stod bak seiersmålet. Sverresborg slo grusomt tilbake på Lade kunstgress, og vant hele 7-2.

Øya FC. De fleste husker oppgjørene mot Øya FC 2 i fjor, kamper vi vant enkelt, men vi møtte faktisk Øya FC i vår første sesong, i 2000. Da vant lagene én kamp hver, Øya vant 5-0, før IL Tempo ble det eneste laget som slo Øya FC den sesongen, etter scoringer av Eikebrokk (fra avspark) og Bjørgum.

Ørland. Ikke et lag IL Tempo har møtt tidligere, men et lag som vekker kjære minner fra de som spilte for Strindheim 2 i 1998/99. Strindheim 2 åpnet som kjent sesongen uten forventingspress og spilte deretter. Tapte de seks første kampene og lå under 2-6 for Ørland, før scoringer av Eikebrokk, Berg, (Joakim) Rønning og (Andreas) Dahl snudde kampen totalt og IL Tempo vant til slutt 7-6. Strindheim 2 vant serien året etter og rykket opp til interkrets. (Strindheims interkrets-lag rykket ned...)

Åfjord. Kanskje det farligste laget i avdelingen så langt, uten at informasjonen om laget er tilstrekkelig nok. Havnet i avdeling med bl.a. Byåsen, Humlen og Stubban i fjorårssesongen og greide seg bra og kjempet i toppen lenge.

Bjørgan 2/Fosen 2. Bjørgan 2 vant sin 5. divisjonsavdeling i fjor, i den nevnte puljen med Åfjord, men kunne som samarbeidslag IKKE rykke opp til 4. divisjon. Det kan de heller ikke være i år og blir i så måte ikke en opprykkstrussel, men laget vil helst sikkert kjempe for løver for å vinne kretsmesterskapet.

Charlottenlund 2. Kom med i ellevte time. Et lag IL Tempo II møtte i 2004-sesongen og vant begge kamper med enkelhet og med store siffer. Likevel er det uvisst av hvilken kvalitet laget er da Charlottenlund-stallen varierer stort fra år til år. Kan ikke rykke opp.

Oppsummering.
Alle lagene kommer nok til å spille for opprykk, og på forhånd ser det ikke ut til at avdelingen innehar noen slaktoffer i det hele tatt. Alle lagene kan rykke opp, med unntak av Bjørgan 2/Fosen 2 og Charlottenlund 2, såfremt ikke Sverresborg sitt førstelag rykker ned fra 3. divisjon. Det blir ingen turer over fjorden og under lavlandet denne gangen, til Mausundvær (det tar vi igjen til Skjærgårdscupen), men det blir tre turer med færja over til Rørvik for kampene mot Ørland, Åfjord og Bjørgan 2/Fosen 2. Lade FK blir nær sagt som vanlig vår fremste duellant på hjemmesidefronten, ettersom Flatås tydeligvis har lagt ned sine hjemmesier, og c53twve0h_db478742.no-redaksjonen foreløpig (dessverre) har til gode å se hjemmesider vokse frem for noen av de andre lagene.


:: Diskusjonsforum ::
Har IL Tempo opprykksmuligheter denne gangen?

Forum
 
Det skjedde