ONSDAG 19. JANUAR 2005

Pressekonferansen:
Duo signerte!

(Rica Nidelven) Etter flere måneder med store avisoppslag og ryktemakeri, bekreftet IL Tempo-ledelsen i dag at Snorre Vikdal og Steffen Ellingsen signerte for klubben. På spørsmål om spillerhandelen er gjort unna for denne sesongen, kvier man seg for å svare, men etter en intern under-bordet-dialog, bekrefter IL Tempos utsendte at klubben har flere navn på blokka.

Steffen Ellingsen, 19 år, spiss
Den første spilleren som dras opp av hatten på pressekonferansen, er stortalentet Steffen Ellingsen. 19-åringen er allerede en nomade i det trønderske fotballmiljø og har vært innom en rekke klubber i løpet av sin korte karriere. Det var en skuffende sesong i Ranheim, som hentet han med lovnader om mye spilletid og prestasjonsbaserte lønnsbetingelser, som utløste viljen til å finne igjen sitt gode jeg i IL Tempo, en klubb hvor han ser for seg muligheten til å forløse seg selv som en knakende god fotballspiller etter år med stagnasjon.

Ellingsen er en kjapp jævel med nese for mål. Har en egen egenskap til å lirke seg gjennom motspillerne på en merkunderlig måte og lar seg ikke innhente om han først er forbi. Har overraskende mange nykker, til så ung alder å være, men til tross for sin noe spinkle og taktløse fremtoning er han spådd en stor fremtid i IL Tempo-drakten av sin personlige manager og massøse Ove Hoff. Liker å gå i fargesprakende klær og med glinsende armbånd, store ringer og med hatten på snei. Sægger og liker rap.

Snorre Vikdal, 22 år, midtbane
Det har lenge ligget i kortene at Snorre Vikdal kom til å signere for klubben. Vikdal har i et halvt år prøvespilt for IL Tempo, og har gjennom sine prestasjoner i diverse cuper og også et par seriekamper rukket å overbevise IL Tempo-ledelsen om at en overgang var fordelaktig for begge parter. Vikdal har en fortid i Mosjøen, men var en svipptur innom Halsøy IL, før han signerte for IL Tempo forrige uke.

Vikdal er en oppofrende indreløper-type, som kombinerer hardt arbeid og sugne taklinger, med freske fraspark og frekke finter. I likhet med Ellingsen er det knyttet store forventninger til Vikdal foran årets første treningskamp mot Gimse på lørdag. Bohemaktig type som ikke takker nei til vinkvelder med ost og kjeks. Barberer seg aldri tidligere enn en uke før kamp og lader gjerne opp til toppoppgjør på 3b eller Café Larssen. Digger spekulative tofotsdragninger med varierende og ukjent utfall i pressede situasjoner.

Flere på vei..?
IL Tempos representant ville ikke gå i detalj under selve pressekonferansen, men kunne rett etterpå bekrefte at IL Tempo har ytterligere 5 navn på blokka. Klubben tar det ikke for gitt at alle signerer allerede nå, men håper på en domino-effekt. "Signerer den ene, signerer også den andre." Representanten ønsker ikke å si hvilke spillere det dreier seg om, men kan fortelle at det gjelder spillere fra følgende klubber: Strindheim, Bjørgan, Nardo, Nidelv og Dalådal. Så kan man bare gjette...

:: Relaterte saker ::
Profilen: Steffen Ellingsen
Profilen: Snorre Vikdal

:: Diskusjonsforum ::
Hvem er disse 5 spillerne? - tipp riktig og vinn tøff nøtteskjorte

Forum
 
Det skjedde