SØNDAG 16. JANUAR 2005

IL Tempo med nytt prosjekt:
"Vi leker ikke klubb"

(Årsmøtet) Etter tilpasningssesongen i fjor mellom klubbens to fotballag, ble det på årsmøtet denne uka utarbeidet en plan for sesongen 2005, under parolen "Vi leker ikke klubb," derav prosjektets navn. Planen/prosjektet tar sikte på å kartlegge det som kartlegges kan, og legge til rette for en suksessfylt og høyst utviklende sesong, både på det sportslige, men især det administrative plan.

Selv om årsmøtet kunne hatt flere deltagere, var de ivrigste til stede, mens de som hadde meldt forfall, hadde blitt informert om møtestrukturen og gitt sine synspunkter. Årsmøtet presenterte forslag for styret for de to neste årene, regnskap for 2004, budsjett for 2005 og innhentet data om spillergruppas sportslige siktemål. Kasserer Morten Berg informerte om klubbens økonomiske ståsted og fremla krav om at det sportslige opplegget skulle legges opp uten økonomiske spekulasjoner og at sesongen skulle være økonomisk orientert allerede før sesongstart.

Ligger an til 2 lag også dette året.
Sportslig har IL Tempo utvilsomt aldri stått sterkere. Selv om opprykket glapp i 12. time forrige sesong, har klubben ikke mistet en eneste spiller, men derimot forsterket med flere (klubben har innkalt til pressekonferanse onsdag 19. januar hvor forsterkningene presenteres). Styret skal allerede være i gang med å utarbeide en sportslig kalender som vil inneholde alle sportslige aktiviteter fra februar til oktober. Styret håper dette vil være med på å bedre oppmøtet på treningene, som trolig dobles fra mars av denne sesongen, med to treninger i uka. Foreløpig er 14 treninger fra januar til april spikret, men det vil komme flere etter hvert. Planen vil også inneholde en oversikt over alle seriekamper (IL Tempo I og II) samt diverse cuper.

Styret presenterte et budsjett for ett og to lag denne sesongen, og satte samtidig ned et krav om 30 betalende spillere innen 15. februar for at klubben skulle melde på to lag. Med bare ett lag, ville et utall spillere rett og slett fått sparken, men dette var noe klubbens sportslige utvalg på ingen måte var interessert i. - Vårt sportslige tilbud må stå i stil til våre ambisjoner, da har vi ikke råd til å kaste talenter på søppeldynga, sier en representant for klubben.

Pengetransport på ville veier.
IL Tempo har som kjent i flere sesonger vært preget av manglende likviditet, noe som har medført flere temperamentsfulle kreditorer og adskillige krav om kontant betaling på forskudd. Dette er noe kasserer Morten Berg ikke vil være seg bekjent av og har varslet et oppgjør med klubbens (og spillernes) økonomiske ukultur. Dette medfører at kontingentene blir sendt ut allerede denne måneden, med betalingsfrist 15. februar. Spillere som ikke opprettholder denne fristen, vil ikke få tilbud om plass i spillergruppa for sesongen 2005. Berg regner dessuten med at klubben vil slette all gjeld i løpet av sesongen, og at dette ikke trenger å innebære mer enn 3-4 dugnader til sammen, noe som ikke burde bety på spesiell belastning på en spillergruppe på nærmere 30 mann.

Kasserer Morten Berg vil presentere fjorårsregnskapet og budsjettet for denne sesongen umiddelbart etter at de siste brikkene er ventet å falle på plass i løpet av januar.

:: Relaterte saker ::
18.01.05 Tilbyr jubileums t-skjorter

:: Diskusjonsforum ::
Leker IL Tempo virkelig ikke klubb?

Forum
 
Det skjedde